Europa > Bulgarije > Primorsko > Hotel Buena Vissta

Informatie over bezwaar Hotel Buena Vissta

Welkom op Hotel Buena Vissta op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Hotel Buena Vissta, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Hotel Buena Vissta, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Hotel Buena Vissta, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Hotel Buena Vissta

Hotel Buena Vissta: Accommodatie in hotels Primorsko - HotelsHotel Buena Vissta: Accommodatie in hotels Primorsko - HotelsHotel Buena Vissta: Accommodatie in hotels Primorsko - HotelsHotel Buena Vissta: Accommodatie in hotels Primorsko - HotelsHotel Buena Vissta: Accommodatie in hotels Primorsko - HotelsHotel Buena Vissta: Accommodatie in hotels Primorsko - HotelsHotel Buena Vissta: Accommodatie in hotels Primorsko - HotelsHotel Buena Vissta: Accommodatie in hotels Primorsko - HotelsHotel Buena Vissta: Accommodatie in hotels Primorsko - HotelsHotel Buena Vissta: Accommodatie in hotels Primorsko - HotelsHotel Buena Vissta: Accommodatie in hotels Primorsko - HotelsHotel Buena Vissta: Accommodatie in hotels Primorsko - HotelsHotel Buena Vissta: Accommodatie in hotels Primorsko - HotelsHotel Buena Vissta: Accommodatie in hotels Primorsko - HotelsHotel Buena Vissta: Accommodatie in hotels Primorsko - HotelsHotel Buena Vissta: Accommodatie in hotels Primorsko - HotelsHotel Buena Vissta: Accommodatie in hotels Primorsko - Hotels
Naam:  Hotel Buena Vissta
Straat:  7 Nadejda Str
Stad:  8290 Primorsko
Staat:  Bulgarije
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeskplfresithurubgnorotrnlarzh

Korte Beschrijving

Hotel Buena Vissta ligt in Primorsko, op 100 meter van het zuidelijke strand en op 200 meter van het centrum, en biedt een seizoensgebonden zwembad met ligstoelen en een zithoek, een à-la-carterestaurant en kamers en appartementen met airconditioning. In de hele accommodatie is gratis WiFi beschikbaar. Alle kamers hebben een gemeubileerd balkon en uitzicht op de tuin en het zwembad. Elke accommodatie is voorzien van een zithoek, kabel-tv en een koelkast, en bestaat uit een eigen badkamer met een douche. De appartementen beschikken over een functioneel uitgeruste kitchenette. 's Ochtends kunt u genieten van het ontbijt. Voor de kinderen is er een speelplaats beschikbaar. Andere faciliteiten van de accommodatie zijn fiets- en autoverhuur, een pendeldienst van/naar de luchthaven en een wasservice, alle beschikbaar op verzoek en tegen een toeslag. Op verzoek en tegen een toeslag kunnen er ook boottochten om te vissen en te duiken worden georganiseerd. Het Waterpak Primorsko ligt op 300 meter van Hotel Buena Vissta. Het noordelijke strand en Perla-strand liggen op respectievelijk 1 km en 2 km afstand. De luchthaven Burgas ligt binnen 70 km afstand, en een pendeldienst van/naar de luchthaven is op verzoek en tegen een toeslag beschikbaar. De accommodatie biedt gratis openbare parkeergelegenheid.

 
 
facebook g+ twitter