Europa > Turkije > Konaklı > Saphir Hotel

Informatie over bezwaar Saphir Hotel

Welkom op Saphir Hotel op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Saphir Hotel, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Saphir Hotel, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Saphir Hotel, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Saphir Hotel

Saphir Hotel: Accommodatie in hotels Konaklı - HotelsSaphir Hotel: Accommodatie in hotels Konaklı - HotelsSaphir Hotel: Accommodatie in hotels Konaklı - HotelsSaphir Hotel: Accommodatie in hotels Konaklı - HotelsSaphir Hotel: Accommodatie in hotels Konaklı - HotelsSaphir Hotel: Accommodatie in hotels Konaklı - HotelsSaphir Hotel: Accommodatie in hotels Konaklı - HotelsSaphir Hotel: Accommodatie in hotels Konaklı - HotelsSaphir Hotel: Accommodatie in hotels Konaklı - HotelsSaphir Hotel: Accommodatie in hotels Konaklı - HotelsSaphir Hotel: Accommodatie in hotels Konaklı - HotelsSaphir Hotel: Accommodatie in hotels Konaklı - HotelsSaphir Hotel: Accommodatie in hotels Konaklı - HotelsSaphir Hotel: Accommodatie in hotels Konaklı - HotelsSaphir Hotel: Accommodatie in hotels Konaklı - HotelsSaphir Hotel: Accommodatie in hotels Konaklı - HotelsSaphir Hotel: Accommodatie in hotels Konaklı - Hotels
Naam:  Saphir Hotel
Straat:  Kale Mah. Ahmet Salih Saf Sok. No:5
Stad:  07490 Konaklı
Staat:  Turkije
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeskplfresithusvrubgdanofihrrotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Saphir Hotel ligt direct aan de kust en heeft een eigen zandstrand met een steiger. Het hotel beschikt over buitenzwembaden, 4 glijbanen en spafaciliteiten. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning. Elke kamer van het Saphir is elegant ingericht, waarmee men een warme ambiance heeft weten te creëren. Sommige kamers bevinden zich in het hoofdgebouw van het hotel en andere bevinden zich in de villa's met 3 verdiepingen. Ze zijn allemaal voorzien van een lcd-tv, een zithoek en een balkon. Sommige kamers bieden uitzicht op zee. Het hotel beschikt over binnen- en buitenrestaurants, en 4 bars. U kunt genieten van Turkse en internationale gerechten en een verscheidenheid aan alcoholische en non-alcoholische dranken. Er is ook een tent in de tuin waar traditionele Turkse delicatessen en een waterpijp geboden worden. De spa beschikt over een Turks bad, een sauna en een scala aan massages ter ontspanning. Er zijn ook schoonheidsbehandelingen beschikbaar. Gedurende de dag kunt u terecht in het fitnesscentrum en tennissen of beachvolleyballen. Het centrum van Alanya ligt op 14 km van het hotel. Het is 115 km naar de luchthaven van Antalya.

 
 
facebook g+ twitter