Europa > IJsland > Skútustaðir > Sel - Hótel Mývatn

Informatie over bezwaar Sel - Hótel Mývatn

Welkom op Sel - Hótel Mývatn op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Sel - Hótel Mývatn, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Sel - Hótel Mývatn, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Sel - Hótel Mývatn, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Sel - Hótel Mývatn

Sel - Hótel Mývatn: Accommodatie in hotels Skútustaðir - HotelsSel - Hótel Mývatn: Accommodatie in hotels Skútustaðir - HotelsSel - Hótel Mývatn: Accommodatie in hotels Skútustaðir - HotelsSel - Hótel Mývatn: Accommodatie in hotels Skútustaðir - HotelsSel - Hótel Mývatn: Accommodatie in hotels Skútustaðir - HotelsSel - Hótel Mývatn: Accommodatie in hotels Skútustaðir - HotelsSel - Hótel Mývatn: Accommodatie in hotels Skútustaðir - HotelsSel - Hótel Mývatn: Accommodatie in hotels Skútustaðir - HotelsSel - Hótel Mývatn: Accommodatie in hotels Skútustaðir - HotelsSel - Hótel Mývatn: Accommodatie in hotels Skútustaðir - HotelsSel - Hótel Mývatn: Accommodatie in hotels Skútustaðir - HotelsSel - Hótel Mývatn: Accommodatie in hotels Skútustaðir - HotelsSel - Hótel Mývatn: Accommodatie in hotels Skútustaðir - HotelsSel - Hótel Mývatn: Accommodatie in hotels Skútustaðir - HotelsSel - Hótel Mývatn: Accommodatie in hotels Skútustaðir - HotelsSel - Hótel Mývatn: Accommodatie in hotels Skútustaðir - HotelsSel - Hótel Mývatn: Accommodatie in hotels Skútustaðir - Hotels
Naam:  Sel - Hótel Mývatn
Straat:  Skútustaðir
Stad:  660 Skútustaðir
Staat:  IJsland
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
165 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: endeplfresptitsvrubgdatrnlarzhja

Korte Beschrijving

Dit hotel ligt aan het meer van Myvatn en biedt WiFi en gratis toegang tot de sauna en de hot tub. Alle kamers hebben een televisie en een eigen badkamer. Het natuurgebied Skútustaðagígar ligt op 2 minuten loopafstand. De meeste kamers van Hótel Mývatn zijn uitgerust met thee- en koffiefaciliteiten en een bureau. In de winkel in het hotel kunt u souvenirs, kleding en lichte versnaperingen kopen. Het personeel van het Sel - Hótel Mývatn helpt u graag met het organiseren van activiteiten, zoals jeepsafari's, excursies naar het Noorderlicht, en tochten op een sneeuwmobiel. In het eigen restaurant van het hotel worden à-la-cartegerechten geserveerd, en in de zomer wordt er een buffet aangeboden. Er wordt elke ochtend een ontbijtbuffet verzorgd. Het Sel - Hótel Mývatn biedt gratis privéparkeergelegenheid. De natuurbaden van Mývatn bevinden zich op 20 minuten rijafstand. Het walvismuseum van Husavik ligt op 68 km van het hotel.


Belangrijke informatie

De tarieven staan in EUR vermeld op de website. Houdt u er echter rekening mee dat de kosten worden opgemaakt in ISK, op basis van de wisselkoers van EUR naar ISK op de dag dat de kosten zijn gemaakt. Als u denkt aan te komen na 20:00 uur, neemt u dan vooraf contact op met het Sel - Hótel Mývatn.

 
 
facebook g+ twitter