Zuid-Amerika > Bolivia > Sucre > Hotel Independencia

Informatie over bezwaar Hotel Independencia

Welkom op Hotel Independencia op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Hotel Independencia, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Hotel Independencia, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Hotel Independencia, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Hotel Independencia

Hotel Independencia: Accommodatie in hotels Sucre - HotelsHotel Independencia: Accommodatie in hotels Sucre - HotelsHotel Independencia: Accommodatie in hotels Sucre - HotelsHotel Independencia: Accommodatie in hotels Sucre - HotelsHotel Independencia: Accommodatie in hotels Sucre - HotelsHotel Independencia: Accommodatie in hotels Sucre - HotelsHotel Independencia: Accommodatie in hotels Sucre - HotelsHotel Independencia: Accommodatie in hotels Sucre - HotelsHotel Independencia: Accommodatie in hotels Sucre - HotelsHotel Independencia: Accommodatie in hotels Sucre - HotelsHotel Independencia: Accommodatie in hotels Sucre - HotelsHotel Independencia: Accommodatie in hotels Sucre - HotelsHotel Independencia: Accommodatie in hotels Sucre - HotelsHotel Independencia: Accommodatie in hotels Sucre - HotelsHotel Independencia: Accommodatie in hotels Sucre - HotelsHotel Independencia: Accommodatie in hotels Sucre - HotelsHotel Independencia: Accommodatie in hotels Sucre - Hotels
Naam:  Hotel Independencia
Straat:  Calvo 31
Stad:  9999 Sucre
Staat:  Bolivia
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
67 €
$67
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: endefresitrunlarzh

Korte Beschrijving

Hotel Independencia ligt op 5 minuten lopen van de centrale markt en het financiële centrum van Sucre en biedt gratis WiFi en ontbijt. Er is ook een tuin, een bar en een sauna. De kamers van Hotel Independencia bevinden zich in een rustige omgeving en kijken uit op de tuin. Ze zijn voorzien van een eigen badkamer. Er is ook roomservice beschikbaar. Hotel Independencia heeft een conferentieruimte voor maximaal 200 personen. Er kan een was- en stomerijservice geregeld worden, evenals autoverhuur. In 10 minuten rijdt u naar het busstation, en het is 2 minuten rijden naar het 25 de mayo-plein. De luchthaven Azurduy Juana de Padilla bevindt zich op 20 minuten rijden.

 
 
facebook g+ twitter