Europa > Tsjechië > Zuid-Moravië > Brno stad > Brno > Hotel Myslivna Brno

Informatie over bezwaar Hotel Myslivna Brno

Welkom op Hotel Myslivna Brno op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Hotel Myslivna Brno, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Hotel Myslivna Brno, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Hotel Myslivna Brno, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Hotel Myslivna Brno

Hotel Myslivna Brno: Accommodatie in hotels Brno - HotelsHotel Myslivna Brno: Accommodatie in hotels Brno - HotelsHotel Myslivna Brno: Accommodatie in hotels Brno - HotelsHotel Myslivna Brno: Accommodatie in hotels Brno - HotelsHotel Myslivna Brno: Accommodatie in hotels Brno - HotelsHotel Myslivna Brno: Accommodatie in hotels Brno - HotelsHotel Myslivna Brno: Accommodatie in hotels Brno - HotelsHotel Myslivna Brno: Accommodatie in hotels Brno - HotelsHotel Myslivna Brno: Accommodatie in hotels Brno - HotelsHotel Myslivna Brno: Accommodatie in hotels Brno - HotelsHotel Myslivna Brno: Accommodatie in hotels Brno - HotelsHotel Myslivna Brno: Accommodatie in hotels Brno - HotelsHotel Myslivna Brno: Accommodatie in hotels Brno - HotelsHotel Myslivna Brno: Accommodatie in hotels Brno - HotelsHotel Myslivna Brno: Accommodatie in hotels Brno - HotelsHotel Myslivna Brno: Accommodatie in hotels Brno - HotelsHotel Myslivna Brno: Accommodatie in hotels Brno - Hotels
Naam:  Hotel Myslivna Brno
Straat:  Nad Pisárkami 276/1
Stad:  623 00 Brno
Wijk:  Brno stad
Regio:  Zuid-Moravië
Staat:  Tsjechië
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
44 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeskplfresptithusvrufirotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Hotel Myslivna Brno ligt in een park, op 5 km van de dichtstbijzijnde afrit van de snelweg D1 en op 7 km van het centrum van Brno. U kunt genieten van een panoramisch uitzicht over de stad, onder het genot van Tsjechische gerechten op het terras van het restaurant. WiFi is gratis beschikbaar. De wellnessfaciliteiten omvatten een fitnessruimte en een sauna, beide beschikbaar tegen een toeslag. Er zijn op verzoek ook massages beschikbaar. Hotel Myslivna Brno biedt tevens een dartbord en tafeltennis. De lichte kamers zijn onder andere voorzien van satelliet-tv, een kluisje en een eigen badkamer met douche. Privéparkeergelegenheid is beschikbaar tegen een toeslag. Villa Tugendhat, genoemd op de Werelderfgoedlijst van UNESCO, ligt op 3 km van Hotel Myslivna. U vindt het beursterrein BVV ook op 3 km afstand. Het Grand Prix-circuit Masaryk ligt op 6 km van het hotel.

 
 
facebook g+ twitter