Azië > Oezbekistan > Taskent > Grand Orzu Hotel

Informatie over bezwaar Grand Orzu Hotel

Welkom op Grand Orzu Hotel op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Grand Orzu Hotel, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Grand Orzu Hotel, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Grand Orzu Hotel, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Grand Orzu Hotel

Grand Orzu Hotel: Accommodatie in hotels Taskent - HotelsGrand Orzu Hotel: Accommodatie in hotels Taskent - HotelsGrand Orzu Hotel: Accommodatie in hotels Taskent - HotelsGrand Orzu Hotel: Accommodatie in hotels Taskent - HotelsGrand Orzu Hotel: Accommodatie in hotels Taskent - HotelsGrand Orzu Hotel: Accommodatie in hotels Taskent - HotelsGrand Orzu Hotel: Accommodatie in hotels Taskent - HotelsGrand Orzu Hotel: Accommodatie in hotels Taskent - HotelsGrand Orzu Hotel: Accommodatie in hotels Taskent - HotelsGrand Orzu Hotel: Accommodatie in hotels Taskent - HotelsGrand Orzu Hotel: Accommodatie in hotels Taskent - HotelsGrand Orzu Hotel: Accommodatie in hotels Taskent - HotelsGrand Orzu Hotel: Accommodatie in hotels Taskent - HotelsGrand Orzu Hotel: Accommodatie in hotels Taskent - HotelsGrand Orzu Hotel: Accommodatie in hotels Taskent - HotelsGrand Orzu Hotel: Accommodatie in hotels Taskent - HotelsGrand Orzu Hotel: Accommodatie in hotels Taskent - Hotels
Naam:  Grand Orzu Hotel
Straat:  Makhmud Tarobi Street 27
Stad:  100015 Tashkent
Staat:  Oezbekistan
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
31 €
$35
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: endefresitrutrnlarzhja

Korte Beschrijving

Dit hotel ligt in de stad Tashkent, op 5 minuten lopen van het recreatiepark Babur. Het biedt gratis WiFi, een buitenzwembad en kamers met airconditioning. Elke kamer in het Grand Orzu Hotel is ingericht in een eenvoudige stijl met neutrale tinten. Alle kamers zijn voorzien van een koelkast en badkamers met badjassen. Grand Orzu Creative Restaurant serveert nationale gerechten, Europese specialiteiten, vegetarische opties en een ontbijtbuffet. In de bar kunt u drankjes en hapjes bestellen. Roomservice is op verzoek beschikbaar. U kunt ontspannen op het zonneterras en een duik nemen in het zwembad. De oude binnenstad van Tashkent met de Kukeldash Madrasah is bereikbaar in 10 minuten rijden van het hotel. Het Amir Temur-plein bevindt zich op 4 km en het centraal station van Tashkent op 6 minuten rijden van het Grand Orzu Hotel. Het is 6,5 km naar de luchthaven van Tashkent.

 
 
facebook g+ twitter