Australië > Vanuatu > Port-Vila > Bluepango Motel

Informatie over bezwaar Bluepango Motel

Welkom op Bluepango Motel op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Bluepango Motel, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Bluepango Motel, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Bluepango Motel, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Bluepango Motel

Bluepango Motel: Accommodatie in hotels Port-Vila - HotelsBluepango Motel: Accommodatie in hotels Port-Vila - HotelsBluepango Motel: Accommodatie in hotels Port-Vila - HotelsBluepango Motel: Accommodatie in hotels Port-Vila - HotelsBluepango Motel: Accommodatie in hotels Port-Vila - HotelsBluepango Motel: Accommodatie in hotels Port-Vila - HotelsBluepango Motel: Accommodatie in hotels Port-Vila - HotelsBluepango Motel: Accommodatie in hotels Port-Vila - HotelsBluepango Motel: Accommodatie in hotels Port-Vila - HotelsBluepango Motel: Accommodatie in hotels Port-Vila - HotelsBluepango Motel: Accommodatie in hotels Port-Vila - HotelsBluepango Motel: Accommodatie in hotels Port-Vila - HotelsBluepango Motel: Accommodatie in hotels Port-Vila - HotelsBluepango Motel: Accommodatie in hotels Port-Vila - HotelsBluepango Motel: Accommodatie in hotels Port-Vila - HotelsBluepango Motel: Accommodatie in hotels Port-Vila - HotelsBluepango Motel: Accommodatie in hotels Port-Vila - Hotels
Naam:  Bluepango Motel
Straat:  Pobox 4033 Port Vila
Stad:  No zip Port Vila
Staat:  Vanuatu
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
1350VT
12 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Het Bluepango Motel biedt eenvoudige kamers met gratis WiFi en uitzicht op de oceaan en het zwembad en bevindt zich op slechts 20 meter van de baai van Erakor. U heeft toegang tot een buitenbad, een 24-uursreceptie en een barbecueplek te midden van prachtige tuinen. U kunt zwemmen in het zwembad of een maaltijd bereiden in de gemeenschappelijke keuken. Het Motel Bluepango bevindt zich op 5 minuten rijden van het centrum van Port Vila. De internationale luchthaven van Bauerfield bevindt zich 10,5 km afstand. Alle kamers beschikken over een koelkast en een plafondventilator. Sommige kamers bieden ook airconditioning en een eigen badkamer.


Belangrijke informatie

Laat Bluepango Motel van te voren weten wat uw verwachte aankomsttijd is. Tijdens het boeken kunt u het veld Speciale Verzoeken gebruiken, of u kunt rechtstreeks contact opnemen met de accommodatie met behulp van de contactgegevens in de reserveringsbevestiging.

 
 
facebook g+ twitter