Informatie over bezwaar Sun Hotel

Welkom op Sun Hotel op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Sun Hotel, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Sun Hotel, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Sun Hotel, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Sun Hotel

Sun Hotel: Accommodatie in hotels Santa Cruz de la Sierra - HotelsSun Hotel: Accommodatie in hotels Santa Cruz de la Sierra - HotelsSun Hotel: Accommodatie in hotels Santa Cruz de la Sierra - HotelsSun Hotel: Accommodatie in hotels Santa Cruz de la Sierra - HotelsSun Hotel: Accommodatie in hotels Santa Cruz de la Sierra - HotelsSun Hotel: Accommodatie in hotels Santa Cruz de la Sierra - HotelsSun Hotel: Accommodatie in hotels Santa Cruz de la Sierra - HotelsSun Hotel: Accommodatie in hotels Santa Cruz de la Sierra - HotelsSun Hotel: Accommodatie in hotels Santa Cruz de la Sierra - HotelsSun Hotel: Accommodatie in hotels Santa Cruz de la Sierra - HotelsSun Hotel: Accommodatie in hotels Santa Cruz de la Sierra - HotelsSun Hotel: Accommodatie in hotels Santa Cruz de la Sierra - HotelsSun Hotel: Accommodatie in hotels Santa Cruz de la Sierra - HotelsSun Hotel: Accommodatie in hotels Santa Cruz de la Sierra - HotelsSun Hotel: Accommodatie in hotels Santa Cruz de la Sierra - HotelsSun Hotel: Accommodatie in hotels Santa Cruz de la Sierra - HotelsSun Hotel: Accommodatie in hotels Santa Cruz de la Sierra - Hotels
Naam:  Sun Hotel
Straat:  Carretera al Norte km 12 - Avenida Banzer
Stad:  9999 Santa Cruz de la Sierra
Staat:  Bolivia
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
83 €
$90
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: endefresptitrunlarzh

Korte Beschrijving

Dit hotel in Santa Cruz de la Sierra beschikt over een buitenzwembad, een tuin, een spa met een hot tub en een sauna, gratis WiFi, gratis parkeergelegenheid en gratis vervoer van en naar de luchthaven. De kamers van het Sun Hotel bieden een prachtig uitzicht op het zwembad en zijn voorzien van een eigen badkamer, een minibar, airconditioning en een bureau. Er is roomservice beschikbaar. Het restaurant van het hotel serveert nationale en internationale gerechten. Verder is het hotel uitgerust met een fitnesscentrum, een businesscentrum en een 24-uursreceptie, waar u terecht kunt voor een was- en strijkservice. Het Sun Hotel bevindt zich op 10 km van het winkelcentrum en op 11 km van de vele restaurants op de Bulevar Monseñor Rivero. Er kan een gratis pendeldienst worden geregeld naar de op 3 minuten rijden gelegen luchthaven Viru Viru. Tevens heeft u de beschikking over privéparkeergelegenheid.

 
 
facebook g+ twitter