Europa > Monaco > Monte Carlo > Hôtel de France

Informatie over bezwaar Hôtel de France

Welkom op Hôtel de France op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Hôtel de France, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Hôtel de France, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Hôtel de France, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Hôtel de France

Hôtel de France: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsHôtel de France: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsHôtel de France: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsHôtel de France: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsHôtel de France: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsHôtel de France: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsHôtel de France: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsHôtel de France: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsHôtel de France: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsHôtel de France: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsHôtel de France: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsHôtel de France: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsHôtel de France: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsHôtel de France: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsHôtel de France: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsHôtel de France: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsHôtel de France: Accommodatie in hotels Monte Carlo - Hotels
Naam:  Hôtel de France
Straat:  6 Rue de la Turbie
Stad:  98000 Monte Carlo
Staat:  Monaco
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
135 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Hôtel de France ligt in Monaco, op minder dan 10 minuten lopen van zowel het Prinselijk Paleis als van Port Hercules. Het is volledig voorzien van airconditioning en beschikt over moderne kamers met een flatscreen-tv. Elke kamer heeft een eigen badkamer met een douche en een haardroger. Tegen een toeslag kunt u gebruikmaken van WiFi. Er wordt dagelijks een continentaal ontbijt verzorgd. U vindt een keur aan cafés, bars en restaurants op minder dan 5 minuten lopen van het hotel. De stranden liggen op 20 minuten lopen en naar het treinstation Monaco Monte-Carlo is het 10 minuten lopen.


Belangrijke informatie

Cheques zijn geen geaccepteerd betaalmiddel in Hôtel de France.

 
 
facebook g+ twitter