Europa > IJsland > Reykjavik > Kvosin Downtown Hotel

Informatie over bezwaar Kvosin Downtown Hotel

Welkom op Kvosin Downtown Hotel op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Kvosin Downtown Hotel, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Kvosin Downtown Hotel, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Kvosin Downtown Hotel, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Kvosin Downtown Hotel

Kvosin Downtown Hotel: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsKvosin Downtown Hotel: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsKvosin Downtown Hotel: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsKvosin Downtown Hotel: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsKvosin Downtown Hotel: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsKvosin Downtown Hotel: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsKvosin Downtown Hotel: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsKvosin Downtown Hotel: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsKvosin Downtown Hotel: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsKvosin Downtown Hotel: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsKvosin Downtown Hotel: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsKvosin Downtown Hotel: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsKvosin Downtown Hotel: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsKvosin Downtown Hotel: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsKvosin Downtown Hotel: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsKvosin Downtown Hotel: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsKvosin Downtown Hotel: Accommodatie in hotels Reykjavik - Hotels
Naam:  Kvosin Downtown Hotel
Straat:  Kirkjutorg 4
Stad:  101 Reykjavík
Staat:  IJsland
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
160 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: endeplfresptithusvrudanofitrnlarzhja

Korte Beschrijving

Dit hotel ligt aan een plein achter de kathedraal van Reykjavik en het IJslandse parlement, op 1 minuut lopen van het meer Tjörnin. Het beschikt over moderne kamers met gratis WiFi en een Nespresso-apparaat. Het moderne Kvosin Downtown Hotel dateert uit 1900 en heeft kamers met een zithoek, een flatscreen-tv en een eigen badkamer met een douche. De meeste kamers beschikken over een kitchenette met een eethoek, een koelkast en een kookplaat. Op de begane grond van het Kvosin Downtown bevinden zich restaurant Bergsson, een snackbar en wijnbar Vínbarinn. Het hotel serveert elke ochtend een ontbijt. Het terras op de begane grond kijkt uit op de kathedraal en het parlement. Het terras op de bovenste verdieping biedt mooi uitzicht op het meer. Het hotel bevindt zich op 50 meter van het park Austurvöllur en op 5 minuten lopen van de winkelstraat Laugavegur.


Belangrijke informatie

U dient in het Kvosin Downtown Hotel te betalen met EUR op basis van de wisselkoers op de dag van betaling.

 
 
facebook g+ twitter