> > > Hotel The Medusa

Informatie over bezwaar Hotel The Medusa

Welkom op Hotel The Medusa op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Hotel The Medusa, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Hotel The Medusa, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Hotel The Medusa, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Hotel The Medusa

Hotel The Medusa: Accommodatie in hotels - HotelsHotel The Medusa: Accommodatie in hotels - HotelsHotel The Medusa: Accommodatie in hotels - HotelsHotel The Medusa: Accommodatie in hotels - HotelsHotel The Medusa: Accommodatie in hotels - HotelsHotel The Medusa: Accommodatie in hotels - HotelsHotel The Medusa: Accommodatie in hotels - HotelsHotel The Medusa: Accommodatie in hotels - HotelsHotel The Medusa: Accommodatie in hotels - HotelsHotel The Medusa: Accommodatie in hotels - HotelsHotel The Medusa: Accommodatie in hotels - HotelsHotel The Medusa: Accommodatie in hotels - HotelsHotel The Medusa: Accommodatie in hotels - HotelsHotel The Medusa: Accommodatie in hotels - HotelsHotel The Medusa: Accommodatie in hotels - HotelsHotel The Medusa: Accommodatie in hotels - HotelsHotel The Medusa: Accommodatie in hotels - Hotels
Naam:  Hotel The Medusa
Straat:  Schafgasse 10
Stad:  88131 Lindau
Staat:  
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
64 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeplfresptithusvrubgdanofihrrotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Dit rookvrije hotel wordt beheerd door een familie en ligt op een centrale locatie in Lindau, aan de Bodensee. Het hotel beschikt over een elegante ontbijtzaal en u kunt er gratis gebruikmaken van WiFi. Het station en de haven van Lindau bevinden zich beide op 500 meter van het hotel. De ruime kamers van Hotel The Medusa hebben een verscheidenheid aan stijlen, zowel modern als landelijk. Elke kamer beschikt over een flatscreen-tv en een eigen badkamer. Alle kamers zijn bereikbaar met een lift. In de stijlvolle ontbijtruimte van The Medusa wordt een groot ontbijtbuffet met warme en koude gerechten geserveerd. De levendige voetgangerszone van Lindau ligt slechts 100 meter verderop. De nabijgelegen veerboothaven van Lindau biedt verbindingen met de buurlanden Oostenrijk en Zwitserland. Op 3 minuten lopen van Hotel The Medusa vindt u openbare parkeergelegenheid.


Belangrijke informatie

Houd er rekening mee dat uw aanvraag voor een extra bed altijd van tevoren bevestigd moet worden door het hotel. Als u na 18:00 uur verwacht te arriveren, dient u Hotel The Medusa van tevoren op de hoogte te stellen. De contactgegevens staan vermeld in de reserveringsbevestiging. Houd er rekening mee dat u een boete kunt krijgen, als u rookt in het hotel. Er geldt een toeslag van EUR 7 per dag voor het ontbijt voor gasten die gebruikmaken van een extra bed.

 
 
facebook g+ twitter