> > > Hotel Vis à vis

Informatie over bezwaar Hotel Vis à vis

Welkom op Hotel Vis à vis op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Hotel Vis à vis, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Hotel Vis à vis, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Hotel Vis à vis, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Hotel Vis à vis

Hotel Vis à vis: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Vis à vis: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Vis à vis: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Vis à vis: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Vis à vis: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Vis à vis: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Vis à vis: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Vis à vis: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Vis à vis: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Vis à vis: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Vis à vis: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Vis à vis: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Vis à vis: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Vis à vis: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Vis à vis: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Vis à vis: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Vis à vis: Accommodatie in hotels - Hotels
Naam:  Hotel Vis à vis
Straat:  Bahnhofplatz 4-6
Stad:  88131 Lindau
Staat:  
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
84 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeplfresptithusvrubgdanofihrrotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Hotel Vis à vis is centraal gelegen op het eiland Landau, pal tegenover het treinstation en op 200 meter van de haven. Dit 3-sterrenhotel biedt mediterrane flair en elke avond gratis gebruik van de wellnessfaciliteiten. De ruime en elegante kamers van Hotel Vis à vis zijn fris ingericht in een eigentijdse stijl. In het hele gebouw is gratis WiFi beschikbaar. U begint de dag goed met een royaal ontbijtbuffet, dat is inbegrepen bij de kamerprijs. Koffie, drankjes en snacks zijn de hele dag verkrijgbaar in het café, de bar en de bistro. Hotel Vis à vis vormt een ideale uitvalsbasis voor een verkenning van het meer de Bodensee en voor dagtochten naar het naburige Zwitserland en Oostenrijk. U kunt vanaf de nabijgelegen haven ook met een stoomboot naar Bregenz, Konstanz en Friedrichshafen. U kunt voor een toeslag gebruikmaken van de privéparkeerplaats van Hotel Vis à vis.


Belangrijke informatie

Als u na 22.00 uur arriveert, kunt u de automatische faciliteit voor het inchecken. Uw achternaam is uw wachtwoord.

 
 
facebook g+ twitter