> > > Hotel Garni Brugger

Informatie over bezwaar Hotel Garni Brugger

Welkom op Hotel Garni Brugger op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Hotel Garni Brugger, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Hotel Garni Brugger, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Hotel Garni Brugger, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Hotel Garni Brugger

Hotel Garni Brugger: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Garni Brugger: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Garni Brugger: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Garni Brugger: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Garni Brugger: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Garni Brugger: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Garni Brugger: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Garni Brugger: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Garni Brugger: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Garni Brugger: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Garni Brugger: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Garni Brugger: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Garni Brugger: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Garni Brugger: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Garni Brugger: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Garni Brugger: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Garni Brugger: Accommodatie in hotels - Hotels
Naam:  Hotel Garni Brugger
Straat:  Bei der Heidenmauer 11
Stad:  88131 Lindau
Staat:  
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
62 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeplfresptithusvrubgdanofislrotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Dit rookvrije hotel op Lindau in het Bodenmeer biedt gratis WiFi, een wellnesscentrum en een dagelijks ontbijtbuffet. Het bevindt zich in het historische centrum van het eiland. De comfortabele, rookvrije kamers van Hotel Garni Brugger zijn uitgerust met een tv, een minibar en een eigen badkamer. Het wellnesscentrum biedt een sauna, een stoombad, spadouches, een infraroodsauna en een ontspanningsruimte. U kunt elke dag goed beginnen met een ontbijtbuffet met regionale specialiteiten in de ontbijtzaal of in de serre. Het treinstation van Lindau ligt op slechts 10 minuten lopen van Hotel Brugger.


Belangrijke informatie

Houd er rekening mee dat de saunaruimte alleen geopend is tussen september en april. In de zomerperiode is de sauna gesloten. De receptie is geopend tot 21:00 uur. Indien u verwacht na 18:00 uur te arriveren, wordt u vriendelijk verzocht vooraf contact op te nemen met het hotel. Houd er rekening mee dat extra bedden alleen beschikbaar zijn op verzoek. In de driepersoonskamer of vierpersoonskamer kunnen geen extra bedden worden geplaatst.

 
 
facebook g+ twitter