> > > Hotel Schreier am See

Informatie over bezwaar Hotel Schreier am See

Welkom op Hotel Schreier am See op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Hotel Schreier am See, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Hotel Schreier am See, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Hotel Schreier am See, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Hotel Schreier am See

Hotel Schreier am See: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Schreier am See: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Schreier am See: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Schreier am See: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Schreier am See: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Schreier am See: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Schreier am See: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Schreier am See: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Schreier am See: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Schreier am See: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Schreier am See: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Schreier am See: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Schreier am See: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Schreier am See: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Schreier am See: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Schreier am See: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Schreier am See: Accommodatie in hotels - Hotels
Naam:  Hotel Schreier am See
Straat:  Färbergasse 2
Stad:  88131 Lindau
Staat:  
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
108 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: endefresitsvrutrnlarzhja

Korte Beschrijving

Hotel Schreier am See ligt aan de boulevard langs de Bodensee op het eiland Lindau. Alle kamers zijn voorzien van flatscreen-tv. Het café van het hotel kijkt uit over de haven van Lindau. De kamers van Hotel Schreier zijn individueel ingericht. Alle kamers hebben gratis WiFi, satelliet-tv en een minibar. Sommige kamers zijn voorzien van een balkon of een terras met uitzicht op het meer of de bergen. Er is een bistro en restaurant op het terrein. Op minder dan 500 meter van Hotel Schreier (slechts 3 minuten lopen) bevindt zich het treinstation van Lindau. Ook ligt er een bootterminal op 100 meter van het hotel. In de omgeving vindt u een aantal parkeerplaatsen.


Belangrijke informatie

Als u na 18:00 uur verwacht te arriveren, wordt u vriendelijk verzocht van tevoren contact op te nemen met het hotel. Voor het reserveren van de betaalde privéparkeergelegenheid wordt u verzocht van tevoren contact op te nemen met het het hotel. De contactgegevens staan vermeld in de reserveringsbevestiging. Parkeren is niet mogelijk bij het hotel aangezien het in een voetgangersgebied ligt. Voor meer informatie over het parkeren kunnen de gasten contact opnemen met de accommodatie. Indien u een ​​kamer op de 1e verdieping wenst dient u contact op te nemen met het hotel. Houd er rekening mee dat de accommodatie geen lift heeft.

 
 
facebook g+ twitter