Informatie over bezwaar Hotel Eberhardt-Burghardt

Welkom op Hotel Eberhardt-Burghardt op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Hotel Eberhardt-Burghardt, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Hotel Eberhardt-Burghardt, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Hotel Eberhardt-Burghardt, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Hotel Eberhardt-Burghardt

Hotel Eberhardt-Burghardt: Accommodatie in hotels Badenweiler - HotelsHotel Eberhardt-Burghardt: Accommodatie in hotels Badenweiler - HotelsHotel Eberhardt-Burghardt: Accommodatie in hotels Badenweiler - HotelsHotel Eberhardt-Burghardt: Accommodatie in hotels Badenweiler - HotelsHotel Eberhardt-Burghardt: Accommodatie in hotels Badenweiler - HotelsHotel Eberhardt-Burghardt: Accommodatie in hotels Badenweiler - HotelsHotel Eberhardt-Burghardt: Accommodatie in hotels Badenweiler - HotelsHotel Eberhardt-Burghardt: Accommodatie in hotels Badenweiler - HotelsHotel Eberhardt-Burghardt: Accommodatie in hotels Badenweiler - HotelsHotel Eberhardt-Burghardt: Accommodatie in hotels Badenweiler - HotelsHotel Eberhardt-Burghardt: Accommodatie in hotels Badenweiler - HotelsHotel Eberhardt-Burghardt: Accommodatie in hotels Badenweiler - HotelsHotel Eberhardt-Burghardt: Accommodatie in hotels Badenweiler - HotelsHotel Eberhardt-Burghardt: Accommodatie in hotels Badenweiler - HotelsHotel Eberhardt-Burghardt: Accommodatie in hotels Badenweiler - HotelsHotel Eberhardt-Burghardt: Accommodatie in hotels Badenweiler - HotelsHotel Eberhardt-Burghardt: Accommodatie in hotels Badenweiler - Hotels
Naam:  Hotel Eberhardt-Burghardt
Straat:  Waldweg 2-4
Stad:  79410 Badenweiler
Wijk:  Breisgau-Hochschwarzwald
Regio:  Baden-Württemberg
Staat:  Duitsland
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
52 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: endefresitrutrnlarzh

Korte Beschrijving

Het Hotel Eberhardt is in familiebeheer en heeft knusse, rustige kamers direct tegenover het stadhuis van Badenweiler. Het ligt op slechts enkele stappen van de thermische baden van Cassiopeia en de tuinen van het Kurpark. Hotel Eberhardt ligt in een zeer bosrijk gebied en vormt een vriendelijke thuisbasis in het hart van het populaire kuuroord. Het ligt op loopafstand van de winkels en cafés van de Luisenstrasse. Geniet van een goede nachtrust in de met lichte kleuren ingerichte kamers van het Eberhardt. Sommige kamers hebben een eigen balkon. In de lobby en in de bar kunt u gratis gebruikmaken van draadloos internet. Vanuit het hotel bent u snel bij de kuuroordfaciliteiten van Badenweiler, waar u zich in de watten kunt laten leggen met een brede keuze aan therapeutische behandelingen en cosmetische diensten. U kunt ook het schitterende Zwarte Woud verkennen. In de avond kunt u in Ulis Schlemmer Restaurant proeven van stevige regionale specialiteiten, internationale lekkernijen en wijnen uit de streek.

 
 
facebook g+ twitter