Informatie over bezwaar Hotel Luisenstuben

Welkom op Hotel Luisenstuben op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Hotel Luisenstuben, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Hotel Luisenstuben, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Hotel Luisenstuben, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Hotel Luisenstuben

Hotel Luisenstuben: Accommodatie in hotels Badenweiler - HotelsHotel Luisenstuben: Accommodatie in hotels Badenweiler - HotelsHotel Luisenstuben: Accommodatie in hotels Badenweiler - HotelsHotel Luisenstuben: Accommodatie in hotels Badenweiler - HotelsHotel Luisenstuben: Accommodatie in hotels Badenweiler - HotelsHotel Luisenstuben: Accommodatie in hotels Badenweiler - HotelsHotel Luisenstuben: Accommodatie in hotels Badenweiler - HotelsHotel Luisenstuben: Accommodatie in hotels Badenweiler - HotelsHotel Luisenstuben: Accommodatie in hotels Badenweiler - HotelsHotel Luisenstuben: Accommodatie in hotels Badenweiler - HotelsHotel Luisenstuben: Accommodatie in hotels Badenweiler - HotelsHotel Luisenstuben: Accommodatie in hotels Badenweiler - HotelsHotel Luisenstuben: Accommodatie in hotels Badenweiler - HotelsHotel Luisenstuben: Accommodatie in hotels Badenweiler - HotelsHotel Luisenstuben: Accommodatie in hotels Badenweiler - HotelsHotel Luisenstuben: Accommodatie in hotels Badenweiler - HotelsHotel Luisenstuben: Accommodatie in hotels Badenweiler - Hotels
Naam:  Hotel Luisenstuben
Straat:  Luisenstrasse 17
Stad:  79410 Badenweiler
Wijk:  Breisgau-Hochschwarzwald
Regio:  Baden-Württemberg
Staat:  Duitsland
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
80 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Het 3-sterrenhotel Luisenstuben biedt grote kamers en gratis WiFi. Het ligt in het centrum van Badenweiler en in het natuurreservaat Zwarte Woud. De kamers van Hotel Luisenstuben hebben een moderne badkamer en een serre of een terras. Sommige kamers zijn geschikt voor gasten met een lichamelijke beperking. Er wordt elke ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd in Hotel Luisenstuben. U kunt ontspannen in de Cassiopeia Spa, op slechts 80 meter van het hotel. Er is gratis parkeergelegenheid bij Hotel Luisenstuben.


Belangrijke informatie

De receptie is op dinsdag slechts tot 14:00 uur geopend. Laat Hotel Luisenstuben van te voren weten wat uw verwachte aankomsttijd is. Tijdens het boeken kunt u het veld Speciale Verzoeken gebruiken, of u kunt rechtstreeks contact opnemen met de accommodatie met behulp van de contactgegevens in de reserveringsbevestiging.


Belangrijke informatie

Laat Hotel Luisenstuben van te voren weten wat uw verwachte aankomsttijd is. Tijdens het boeken kunt u het veld Speciale Verzoeken gebruiken, of u kunt rechtstreeks contact opnemen met de accommodatie met behulp van de contactgegevens in de reserveringsbevestiging.

 
 
facebook g+ twitter