Europa > Turkije > Şanlıurfa > Elruha Hotel

Informatie over bezwaar Elruha Hotel

Welkom op Elruha Hotel op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Elruha Hotel, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Elruha Hotel, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Elruha Hotel, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Elruha Hotel

Elruha Hotel: Accommodatie in hotels Şanlıurfa - HotelsElruha Hotel: Accommodatie in hotels Şanlıurfa - HotelsElruha Hotel: Accommodatie in hotels Şanlıurfa - HotelsElruha Hotel: Accommodatie in hotels Şanlıurfa - HotelsElruha Hotel: Accommodatie in hotels Şanlıurfa - HotelsElruha Hotel: Accommodatie in hotels Şanlıurfa - HotelsElruha Hotel: Accommodatie in hotels Şanlıurfa - HotelsElruha Hotel: Accommodatie in hotels Şanlıurfa - HotelsElruha Hotel: Accommodatie in hotels Şanlıurfa - HotelsElruha Hotel: Accommodatie in hotels Şanlıurfa - HotelsElruha Hotel: Accommodatie in hotels Şanlıurfa - HotelsElruha Hotel: Accommodatie in hotels Şanlıurfa - HotelsElruha Hotel: Accommodatie in hotels Şanlıurfa - HotelsElruha Hotel: Accommodatie in hotels Şanlıurfa - HotelsElruha Hotel: Accommodatie in hotels Şanlıurfa - HotelsElruha Hotel: Accommodatie in hotels Şanlıurfa - HotelsElruha Hotel: Accommodatie in hotels Şanlıurfa - Hotels
Naam:  Elruha Hotel
Straat:  Balıklıgöl Civarı Yeni Mah. Halepli Cad.
Stad:  63100 Sanlıurfa
Staat:  Turkije
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
37 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: endefresitrutrnlarzh

Korte Beschrijving

Dit stenen hotel ligt in het centrum van Şanlıurfa en heeft een traditionele architectuur en een paleisachtige buitenkant. Het hotel beschikt over een Turks bad, een binnenzwembad en terrassen met uitzicht over de stad. Elruha Hotel heeft elegante kamers die zijn ingericht met klassieke meubels. Ze zijn allemaal voorzien van een lcd-televisie en een balkon. De restaurants van het Elruha serveren lokale specialiteiten en internationale gerechten. Op het terras met uitzicht op Balikligol (meer van Balikli) en het kasteel van Şanlıurfa kunt u genieten van uw maaltijden. U kunt ook ontspannen met een traditionele Turkse thee of koffie op de binnenplaats. Het hotel beschikt over een goed uitgeruste fitnessruimte en een sauna. Het binnenzwembad heeft stenen muren en een hot tub. Hotel Elruha ligt op slechts 100 meter van het Balikligol (meer van Balikli) en op 400 meter van het historische kasteel van Şanlıurfa. De busterminal van Şanlıurfa bevindt zich op 1 km afstand. De luchthaven van Şanlıurfa ligt op 10 km afstand.

 
 
facebook g+ twitter