Europa > Oostenrijk > Vorarlberg > Bludenz > Lech > Adler Hotel Palma

Informatie over bezwaar Adler Hotel Palma

Welkom op Adler Hotel Palma op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Adler Hotel Palma, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Adler Hotel Palma, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Adler Hotel Palma, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Adler Hotel Palma

Adler Hotel Palma: Accommodatie in hotels Lech - HotelsAdler Hotel Palma: Accommodatie in hotels Lech - HotelsAdler Hotel Palma: Accommodatie in hotels Lech - HotelsAdler Hotel Palma: Accommodatie in hotels Lech - HotelsAdler Hotel Palma: Accommodatie in hotels Lech - HotelsAdler Hotel Palma: Accommodatie in hotels Lech - HotelsAdler Hotel Palma: Accommodatie in hotels Lech - HotelsAdler Hotel Palma: Accommodatie in hotels Lech - HotelsAdler Hotel Palma: Accommodatie in hotels Lech - HotelsAdler Hotel Palma: Accommodatie in hotels Lech - HotelsAdler Hotel Palma: Accommodatie in hotels Lech - HotelsAdler Hotel Palma: Accommodatie in hotels Lech - HotelsAdler Hotel Palma: Accommodatie in hotels Lech - HotelsAdler Hotel Palma: Accommodatie in hotels Lech - HotelsAdler Hotel Palma: Accommodatie in hotels Lech - HotelsAdler Hotel Palma: Accommodatie in hotels Lech - HotelsAdler Hotel Palma: Accommodatie in hotels Lech - Hotels
Naam:  Adler Hotel Palma
Straat:  Zug 344
Stad:  6764 Lech am Arlberg
Wijk:  Bludenz
Regio:  Vorarlberg
Staat:  Oostenrijk
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
119 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeskplfresitsvrubgdanotrnlelarzh

Korte Beschrijving

Dit liefdevol ingericht en volledig gerenoveerde hotel bevindt zich naast het dalstation van de stoeltjeslift Zugerbergbahn in Zug, een rustige en idyllische deel van Lech am Arlberg. Er is buiten gratis parkeergelegenheid beschikbaar, en er is beperkte mogelijkheid in de parkeergarage (2 plaatsen, afhankelijk van beschikbaarheid) op verzoek en tegen een toeslag. Het kleine Adler Hotel Palma wordt beheerd door een familie en biedt individueel ingerichte kamers, waarvan de meeste een balkon op het zuiden hebben. WiFi is gratis. De sparuimte is rond de klok geopend en beschikt over een Finse sauna, een infraroodcabine, Kneipp-faciliteiten, een ontspanningsruimte, een fitnessruimte en een solarium. Geniet van een prachtig bergpanorama vanaf de ligweide en het terras. In de winter kunt direct voor de deur in uw ski's stappen. De lift brengt u naar het hart van de ski-arena Arlberg. In de zomer vindt u aan de voorkant van Adler Hotel Palma een prachtig wandelgebied, met vele berghutten en een aantal meren. De lokale bushalte bevindt zich direct buiten het hotel. De bus brengt u naar Lech elke 20 minuten.


Belangrijke informatie

Houd er rekening mee dat in de winter het hotel vaak alleen toegankelijk is met sneeuwkettingen. De weg tussen Lech en Warth is altijd gesloten in de winter.

 
 
facebook g+ twitter