Europa > Luxemburg > Remich > Domaine de la Forêt

Informatie over bezwaar Domaine de la Forêt

Welkom op Domaine de la Forêt op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Domaine de la Forêt, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Domaine de la Forêt, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Domaine de la Forêt, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Domaine de la Forêt

Domaine de la Forêt: Accommodatie in hotels Remich - HotelsDomaine de la Forêt: Accommodatie in hotels Remich - HotelsDomaine de la Forêt: Accommodatie in hotels Remich - HotelsDomaine de la Forêt: Accommodatie in hotels Remich - HotelsDomaine de la Forêt: Accommodatie in hotels Remich - HotelsDomaine de la Forêt: Accommodatie in hotels Remich - HotelsDomaine de la Forêt: Accommodatie in hotels Remich - HotelsDomaine de la Forêt: Accommodatie in hotels Remich - HotelsDomaine de la Forêt: Accommodatie in hotels Remich - HotelsDomaine de la Forêt: Accommodatie in hotels Remich - HotelsDomaine de la Forêt: Accommodatie in hotels Remich - HotelsDomaine de la Forêt: Accommodatie in hotels Remich - HotelsDomaine de la Forêt: Accommodatie in hotels Remich - HotelsDomaine de la Forêt: Accommodatie in hotels Remich - HotelsDomaine de la Forêt: Accommodatie in hotels Remich - HotelsDomaine de la Forêt: Accommodatie in hotels Remich - HotelsDomaine de la Forêt: Accommodatie in hotels Remich - Hotels
Naam:  Domaine de la Forêt
Straat:  36, Route De L'Europe
Stad:  5531 Remich
Staat:  Luxemburg
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
110 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Het Domaine La Forêt ligt vlak bij het bos en in een prachtige omgeving tussen de velden en de wijngaarden. U kunt ontspannen met de gratis wellnessfaciliteiten en van het mooie weer genieten in de tuin. De kamers zijn romantisch ingericht met zachte kleuren en een warme inrichting. Elke kamer beschikt bovendien over een eigen badkamer. Geniet na het ontbijt van het zwembad en de fitnessruimte. Er zijn tevens een spa-bad, een hamam en saunafaciliteiten voor ontspanning. Bij mooi weer kunt u in de tuin en op het terras plaatsnemen en genieten van een kopje thee of koffie in de zon. Het hotel heeft een restaurant met 2 eetzalen met een prachtig uitzicht over de vallei van de Luxemburgse Moezel. Ontdek de lokale keuken met ingrediënten van topkwaliteit. Het restaurant is op maandag (hele dag) en dinsdag (alleen 's middags) gesloten. Er is een bar in het hotel voor een drankje op elk moment van de dag. Gratis parkeergelegenheid en WiFi zijn beschikbaar in het Domaine La Forêt.


Belangrijke informatie

De wellnessruimte is geopend van 15:00 tot 19:30 uur. Het restaurant is op maandag en dinsdag gesloten tijdens de lunch. U dient van tevoren contact op te nemen met de accommodatie om het inchecken te regelen als u na 22:30 uur verwacht te arriveren. De receptie kan gesloten zijn en de reservering geannuleerd worden als u van tevoren geen contact heeft opgenomen met de accommodatie. Laat Domaine de la Forêt van te voren weten wat uw verwachte aankomsttijd is. Tijdens het boeken kunt u het veld Speciale Verzoeken gebruiken, of u kunt rechtstreeks contact opnemen met de accommodatie met behulp van de contactgegevens in de reserveringsbevestiging. Betaling vooraf per bankoverschrijving is vereist. Nadat u geboekt heeft, neemt de accommodatie contact met u op met betaalinstructies.

 
 
facebook g+ twitter