Europa > Luxemburg > Walferdange > Hotel-Restaurant Moris

Informatie over bezwaar Hotel-Restaurant Moris

Welkom op Hotel-Restaurant Moris op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Hotel-Restaurant Moris, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Hotel-Restaurant Moris, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Hotel-Restaurant Moris, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Hotel-Restaurant Moris

Hotel-Restaurant Moris: Accommodatie in hotels Walferdange - HotelsHotel-Restaurant Moris: Accommodatie in hotels Walferdange - HotelsHotel-Restaurant Moris: Accommodatie in hotels Walferdange - HotelsHotel-Restaurant Moris: Accommodatie in hotels Walferdange - HotelsHotel-Restaurant Moris: Accommodatie in hotels Walferdange - HotelsHotel-Restaurant Moris: Accommodatie in hotels Walferdange - HotelsHotel-Restaurant Moris: Accommodatie in hotels Walferdange - HotelsHotel-Restaurant Moris: Accommodatie in hotels Walferdange - Hotels
Naam:  Hotel-Restaurant Moris
Straat:  1 Place Des Martyrs B.P.54
Stad:  7201 Walferdange
Staat:  Luxemburg
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
105 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Hotel Moris ligt op 10 minuten rijden van het centrum van Luxemburg en op 7 minuten lopen van het station van Walferdange. Het hotel biedt ruime kamers. U kunt dineren in het restaurant van het hotel, en 's avonds in de bar genieten van een cocktail, een biertje of een glas vruchtensap.


Belangrijke informatie

Laat Hotel-Restaurant Moris van te voren weten wat uw verwachte aankomsttijd is. Tijdens het boeken kunt u het veld Speciale Verzoeken gebruiken, of u kunt rechtstreeks contact opnemen met de accommodatie met behulp van de contactgegevens in de reserveringsbevestiging.

 
 
facebook g+ twitter