Australië > Vanuatu > Luganville > Ratua Private Island

Informatie over bezwaar Ratua Private Island

Welkom op Ratua Private Island op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Ratua Private Island, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Ratua Private Island, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Ratua Private Island, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Ratua Private Island

Ratua Private Island: Accommodatie in hotels Luganville - HotelsRatua Private Island: Accommodatie in hotels Luganville - HotelsRatua Private Island: Accommodatie in hotels Luganville - HotelsRatua Private Island: Accommodatie in hotels Luganville - HotelsRatua Private Island: Accommodatie in hotels Luganville - HotelsRatua Private Island: Accommodatie in hotels Luganville - HotelsRatua Private Island: Accommodatie in hotels Luganville - HotelsRatua Private Island: Accommodatie in hotels Luganville - HotelsRatua Private Island: Accommodatie in hotels Luganville - HotelsRatua Private Island: Accommodatie in hotels Luganville - HotelsRatua Private Island: Accommodatie in hotels Luganville - HotelsRatua Private Island: Accommodatie in hotels Luganville - HotelsRatua Private Island: Accommodatie in hotels Luganville - HotelsRatua Private Island: Accommodatie in hotels Luganville - HotelsRatua Private Island: Accommodatie in hotels Luganville - HotelsRatua Private Island: Accommodatie in hotels Luganville - HotelsRatua Private Island: Accommodatie in hotels Luganville - Hotels
Naam:  Ratua Private Island
Straat:  P.O. Box 396
Stad:  Luganville
Staat:  Vanuatu
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
29106VT
237 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: endeplfresitrurotrnlarzhja

Korte Beschrijving

Dit resort ligt te midden van 59 hectare aan tropische tuinen en zandstranden, en biedt een spa, live entertainment, cavaproeverijen en grillgerechten van het eiland. De villa's in Indonesische stijl zijn gebouwd van 200 jaar oud teakhout en bieden een eigen patio met uitzicht op de tuin en de zee. Het is 30 minuten varen van het vasteland naar de steiger van Ratua Private Island en 50 minuten vliegen vanaf Port-Vila. De accommodatie heeft een eigen landingsbaan met een lengte van 700 meter. U kunt gratis gebruikmaken van snorkeluitrusting, fietsen en kano's. De Sunny Spa kijkt uit over het water en biedt behandelingen met biologische producten. Ontspan met een cocktail in de Yacht Club. Er worden gerechten geserveerd die bereid zijn met lokale producten en er is een recreatieruimte. De accommodatie beschikt ook over een ranch met meer dan 20 paarden, en de gasten kunnen er paardrijden en zwemmen met paarden. Alle villa's zijn rustiek ingericht en beschikken over een koelkast, een kledingkast en een eigen badkamer met badjassen, toiletartikelen en handdoeken. De Yacht Club heeft gratis WiFi. Als u verblijft op Ratua Private Island Vanuatu, dan draagt u direct bij aan de Ratua Foundation, die helpt om kinderen in de omliggende gemeenschappen onderwijs te bieden. Het Ratua Private Island is voor 100% een non-profitorganisatie.


Belangrijke informatie

Er wordt gratis vervoer van/naar de luchthaven Pekoa in Luganville verzorgd. Mocht u van deze service gebruik willen maken, wordt u verzocht vooraf contact op te nemen met het Ratua Private Island. De contactgegevens staan vermeld in de reserveringsbevestiging. Let op: er wordt automatisch een donatie van VT 1000 in rekening gebracht. Deze donatie gaat naar de Ratua Foundation. Indien u dit niet wilt, kunt u de receptie op elk gewenst moment tijdens het verblijf hierover inlichten.

 
 
facebook g+ twitter