Europa > Oostenrijk > Vorarlberg > Feldkirch > Feldkirch > Hotel Landgasthof Schäfle

Informatie over bezwaar Hotel Landgasthof Schäfle

Welkom op Hotel Landgasthof Schäfle op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Hotel Landgasthof Schäfle, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Hotel Landgasthof Schäfle, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Hotel Landgasthof Schäfle, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Hotel Landgasthof Schäfle

Hotel Landgasthof Schäfle: Accommodatie in hotels Feldkirch - HotelsHotel Landgasthof Schäfle: Accommodatie in hotels Feldkirch - HotelsHotel Landgasthof Schäfle: Accommodatie in hotels Feldkirch - HotelsHotel Landgasthof Schäfle: Accommodatie in hotels Feldkirch - HotelsHotel Landgasthof Schäfle: Accommodatie in hotels Feldkirch - HotelsHotel Landgasthof Schäfle: Accommodatie in hotels Feldkirch - HotelsHotel Landgasthof Schäfle: Accommodatie in hotels Feldkirch - HotelsHotel Landgasthof Schäfle: Accommodatie in hotels Feldkirch - HotelsHotel Landgasthof Schäfle: Accommodatie in hotels Feldkirch - HotelsHotel Landgasthof Schäfle: Accommodatie in hotels Feldkirch - HotelsHotel Landgasthof Schäfle: Accommodatie in hotels Feldkirch - HotelsHotel Landgasthof Schäfle: Accommodatie in hotels Feldkirch - HotelsHotel Landgasthof Schäfle: Accommodatie in hotels Feldkirch - HotelsHotel Landgasthof Schäfle: Accommodatie in hotels Feldkirch - HotelsHotel Landgasthof Schäfle: Accommodatie in hotels Feldkirch - HotelsHotel Landgasthof Schäfle: Accommodatie in hotels Feldkirch - HotelsHotel Landgasthof Schäfle: Accommodatie in hotels Feldkirch - Hotels
Naam:  Hotel Landgasthof Schäfle
Straat:  Naflastraße 3
Stad:  6800 Feldkirch
Wijk:  Feldkirch
Regio:  Vorarlberg
Staat:  Oostenrijk
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
75 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeskplfresptithurubgtrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Het superior 3-sterrenhotel Landgasthof Schäfle in Feldkirch biedt gratis WiFi en gratis parkeergelegenheid. Het ligt op slechts een paar minuten rijden van het stadscentrum en de snelweg A14. De rustieke kamers van dit traditionele, door een familie beheerde hotel hebben een kabel-tv. Het uitgebreide ontbijtbuffet bestaat uit zelfgebakken brood en wordt in de nieuwe wintertuin geserveerd. Het restaurant serveert regionale gerechten en wijn, behalve in het weekend. In de buurt van Hotel Schäfle vindt u een tennisbaan, zwembaden en fiets- en wandelpaden.De 18-holesgolfbaan van Montfort ligt op slechts 3 km afstand. Als gast van Hotel Landgasthof Schäfle krijgt u korting op de greenfees. De grenzen van Zwitserland en Liechtenstein bevinden zich op slechts een klein eindje rijden. Het is 3 km naar de historische binnenstad van Feldkirch is op een afstand van 3 km.


Belangrijke informatie

Let op: het restaurant is op zaterdag en zondag gesloten. De receptie is op zaterdag en zondag geopend van 17:00 tot 20:00 uur U wordt verzocht contact op te nemen met het hotel als u buiten deze tijden verwacht aan te komen.

 
 
facebook g+ twitter