Informatie over bezwaar Hotel am Dom

Welkom op Hotel am Dom op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Hotel am Dom, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Hotel am Dom, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Hotel am Dom, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Hotel am Dom

Hotel am Dom: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel am Dom: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel am Dom: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel am Dom: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel am Dom: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel am Dom: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel am Dom: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel am Dom: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel am Dom: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel am Dom: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel am Dom: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel am Dom: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel am Dom: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel am Dom: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel am Dom: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel am Dom: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel am Dom: Accommodatie in hotels Salzburg - Hotels
Naam:  Hotel am Dom
Straat:  Goldgasse 17
Stad:  5020 Salzburg
Wijk:  Salzburg Land
Regio:  Salzburg
Staat:  Oostenrijk
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
89 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Hotel am Dom ligt in het hart van het voetgangersgebied van Salzburg. Salzburg Residenz, het Festspielhaus, Getreidegasse, het kasteel Hohensalzburg en alle andere bezienswaardigheden zijn vlakbij te vinden. Elke ochtend wordt er een ontbijtbuffet geserveerd in de ontbijtruimte van de hotelbar. De moderne kamers zijn voorzien van kabel-tv, airconditioning en elegant meubilair in Italiaanse stijl. De privébadkamers hebben een haardroger. Hotel am Dom ligt op 350 meter van een parkeergarage. U kunt te allen tijde met de auto bij het hotel komen.


Belangrijke informatie

Indien u na 22:00 uur arriveert, dan wordt u vriendelijk verzocht om vooraf het hotel in te lichten. U kunt hiervoor tijdens het reserveren gebruikmaken van het veld Speciale Verzoeken of contact opnemen met de accommodatie. De contactgegevens staan vermeld in de reserveringsbevestiging. Houd er rekening mee dat het hotel in een voetgangerszone ligt waar slechts beperkt verkeer toegestaan is. Wanneer u met de auto reist, dan wordt u vriendelijk verzocht voor aankomst contact op te nemen met het hotel om de de toegangscode te ontvangen. De parkeerplaats ligt op ongeveer 350 meter afstand van Hotel am Dom. Houd er rekening mee dat betalen per creditcard alleen mogelijk is voor bedragen vanaf EUR 300.

 
 
facebook g+ twitter