Europa > Oostenrijk > Salzburg > Salzburg Land > Salzburg > Hotel Wolf Dietrich

Informatie over bezwaar Hotel Wolf Dietrich

Welkom op Hotel Wolf Dietrich op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Hotel Wolf Dietrich, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Hotel Wolf Dietrich, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Hotel Wolf Dietrich, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Hotel Wolf Dietrich

Hotel Wolf Dietrich: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Wolf Dietrich: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Wolf Dietrich: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Wolf Dietrich: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Wolf Dietrich: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Wolf Dietrich: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Wolf Dietrich: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Wolf Dietrich: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Wolf Dietrich: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Wolf Dietrich: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Wolf Dietrich: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Wolf Dietrich: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Wolf Dietrich: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Wolf Dietrich: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Wolf Dietrich: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Wolf Dietrich: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Wolf Dietrich: Accommodatie in hotels Salzburg - Hotels
Naam:  Hotel Wolf Dietrich
Straat:  Wolf-Dietrich-Straße 7
Stad:  5020 Salzburg
Wijk:  Salzburg Land
Regio:  Salzburg
Staat:  Oostenrijk
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
69 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Klein, exclusief hotel met persoonlijke flair. Het bestaat uit twee gebouwen, Altstadthotel en Residenz, die tegenover liggen elkaar in een rustige zijstraat van het voetgangersgebied van de stad. Gelegen op slechts enkele minuten lopen van het Mirabell paleis en Mozarts woning. U kunt uw auto in de garage kwijt, aangezien alle bezienswaardigheden van de stad op loopafstand te vinden zijn, zoals bijvoorbeeld de kathedraal of het fort, Mozarts geboorteplaats en de nieuwe congreshal. Het team van het hotel bij de receptie helpt u graag met het verkrijgen van concert- of theatertickets. Als gast kunt u gratis gebruik maken van de Internetterminal in de foyer evenals het huren van DVD's. Onze gasten kunnen ontspannen in de smaakvol ingerichte zitkamer. Het kuuroord heeft warme kleuren en een eenvoudig design; het is ideaal om te ontspannen. Dit compacte recreatiegedeelte heeft een zwembad, Finse sauna, stoombad, infrarood cabine en een aantrekkelijke "stilte" ruimte met banken, waar u kunt ontspannen nadat u in de sauna bent geweest. Wij raden u verder aan gebruik te maken van de massageservice.


Belangrijke informatie

Houd er rekening mee dat het hotel niet toegankelijk is voor gasten met een lichamelijke beperking. Gasten zijn verplicht om een ​​geldig identiteitsbewijs met foto en een creditcard te tonen bij het inchecken. Houd er rekening mee dat alle Speciale Verzoeken afhankelijk zijn van beschikbaarheid en mogelijk extra kosten met zich meebrengen.

 
 
facebook g+ twitter