Europa > Oostenrijk > Salzburg > Salzburg Land > Salzburg > Altstadthotel Weisse Taube

Informatie over bezwaar Altstadthotel Weisse Taube

Welkom op Altstadthotel Weisse Taube op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Altstadthotel Weisse Taube, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Altstadthotel Weisse Taube, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Altstadthotel Weisse Taube, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Altstadthotel Weisse Taube

Altstadthotel Weisse Taube: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsAltstadthotel Weisse Taube: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsAltstadthotel Weisse Taube: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsAltstadthotel Weisse Taube: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsAltstadthotel Weisse Taube: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsAltstadthotel Weisse Taube: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsAltstadthotel Weisse Taube: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsAltstadthotel Weisse Taube: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsAltstadthotel Weisse Taube: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsAltstadthotel Weisse Taube: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsAltstadthotel Weisse Taube: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsAltstadthotel Weisse Taube: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsAltstadthotel Weisse Taube: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsAltstadthotel Weisse Taube: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsAltstadthotel Weisse Taube: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsAltstadthotel Weisse Taube: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsAltstadthotel Weisse Taube: Accommodatie in hotels Salzburg - Hotels
Naam:  Altstadthotel Weisse Taube
Straat:  Kaigasse 9
Stad:  5020 Salzburg
Wijk:  Salzburg Land
Regio:  Salzburg
Staat:  Oostenrijk
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
63 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Het Altstadthotel Weisse Taube is gevestigd in een historisch gebouw uit 1365 in het hart van het oude centrum van Salzburg. Alle belangrijke bezienswaardigheden liggen op slechts een steenworp van het hotel en de dichtstbijzijnde bushalte vindt u nog geen 150 meter verderop. WiFi is gratis beschikbaar in alle ruimtes. Hotel Weisse Taube biedt kamers met kabel-tv, koffie- en theefaciliteiten, en een badkamer met een douche of bad. Er liggen dagbladen en tijdschriften voor u klaar. U kunt elke ochtend genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet met brood, jam en gebak uit de regio, en een selectie van ham en kaas. Bij de receptie van het Altstadthotel Weisse Taube kunt u kaartjes voor concerten en sightseeingtours kopen. De buslijnen 3, 5 en 6 rijden in 10 minuten van het treinstation naar het hotel (bushalte Mozartsteg). Buslijn 10 vertrekt vanaf de luchthaven (20 tot 25 minuten).


Belangrijke informatie

Houd er rekening mee dat de kamers niet voorzien zijn van airconditioning. Als u met de auto komt, voert u dan "Kajetanerplatz" (47°47'48"N - 13°03‘06“E) in als adres op uw navigatie. Er is een slagboom bij de ingang van de Kaigasse (het begin van het voetgangersgebied). Druk op de knop voor het hotel op de paal aan de linkerkant. Via de intercom ontvangt u een toegangscode die u moet invoeren zodat de slagboom omhoog gaat. U kunt tegen gereduceerd tarief parkeren bij de Hypo-Garage in Nonntal of de ondergrondse parkeergarage Barmherzige Brüder. Beide parkeergarages hebben cameratoezicht en liggen op slechts 5 tot 10 minuten lopen van het hotel. Bij aankomst geeft het hotel u een routebeschrijving voor beide parkeergarages.

 
 
facebook g+ twitter