Europa > Oostenrijk > Salzburg > Salzburg Land > Salzburg > Altstadthotel Kasererbräu

Informatie over bezwaar Altstadthotel Kasererbräu

Welkom op Altstadthotel Kasererbräu op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Altstadthotel Kasererbräu, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Altstadthotel Kasererbräu, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Altstadthotel Kasererbräu, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Altstadthotel Kasererbräu

Altstadthotel Kasererbräu: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsAltstadthotel Kasererbräu: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsAltstadthotel Kasererbräu: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsAltstadthotel Kasererbräu: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsAltstadthotel Kasererbräu: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsAltstadthotel Kasererbräu: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsAltstadthotel Kasererbräu: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsAltstadthotel Kasererbräu: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsAltstadthotel Kasererbräu: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsAltstadthotel Kasererbräu: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsAltstadthotel Kasererbräu: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsAltstadthotel Kasererbräu: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsAltstadthotel Kasererbräu: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsAltstadthotel Kasererbräu: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsAltstadthotel Kasererbräu: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsAltstadthotel Kasererbräu: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsAltstadthotel Kasererbräu: Accommodatie in hotels Salzburg - Hotels
Naam:  Altstadthotel Kasererbräu
Straat:  Kaigasse 33
Stad:  5020 Salzburg
Wijk:  Salzburg Land
Regio:  Salzburg
Staat:  Oostenrijk
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
54 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Het Altstadthotel Kasererbräu wordt al meerdere generaties door dezelfde familie beheerd. Het ligt in het hart van Salzburg, op 3 minuten lopen van de kathedraal. Altstadthotel Kasererbräu verzorgt een ontbijtbuffet en er bevindt zich een Italiaans restaurant in hetzelfde gebouw. Dit zorgvuldig gerenoveerde en monumentale pand werd gebouwd in 1342. Het bevindt zich in het voetgangersgebied van de stad, aan de voet van Fort Hohensalzburg. In de buurt van het hotel zijn garages en parkeerterreinen beschikbaar. De bussen 3, 5, 8 en 25 zijn bereikbaar op korte loopafstand. Het Altstadthotel Kasererbräu ligt op slechts enkele minuten lopen van de beroemde historische bezienswaardigheden, zoals de kathedraal, het plein de Residenzplatz met de fontein, de geboorteplaats van Mozart en het Sint-Pietersklooster. U vindt ook vele traditioneel Oostenrijkse restaurants in de oude binnenstad, op amper 10 minuten lopen van het hotel. De kamers, waarvan sommige zijn voorzien van antiek meubilair, en andere pas zijn gerenoveerd, bieden het hoogste niveau van comfort. Sommige kamercategorieën hebben extra faciliteiten, zoals een minibar en een kluisje. Altstadthotel Kasererbräu beschikt over een spa met sauna.


Belangrijke informatie

Houd er rekening mee dat het hotel zich bevindt in het voetgangersgebied van het centrum. Het hotel is wel met de auto bereikbaar. Als u een GPS-navigatiesysteem gebruikt, voer dan "Kajetanerplatz 1" in als eindbestemming. Er staat een slagboom bij de ingang van de Kaigasse (het begin van het voetgangersgebied). Druk om het hotel te bereiken op de knop aan de linkerkant van de paal. Via de intercom ontvangt u een toegangscode die u dient in te voeren zodat de slagboom omhoog gaat.

 
 
facebook g+ twitter