Europa > Oostenrijk > Salzburg > Salzburg Land > Salzburg > ARCOTEL Castellani

Informatie over bezwaar ARCOTEL Castellani

Welkom op ARCOTEL Castellani op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object ARCOTEL Castellani, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object ARCOTEL Castellani, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid ARCOTEL Castellani, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • ARCOTEL Castellani

ARCOTEL Castellani: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsARCOTEL Castellani: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsARCOTEL Castellani: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsARCOTEL Castellani: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsARCOTEL Castellani: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsARCOTEL Castellani: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsARCOTEL Castellani: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsARCOTEL Castellani: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsARCOTEL Castellani: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsARCOTEL Castellani: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsARCOTEL Castellani: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsARCOTEL Castellani: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsARCOTEL Castellani: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsARCOTEL Castellani: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsARCOTEL Castellani: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsARCOTEL Castellani: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsARCOTEL Castellani: Accommodatie in hotels Salzburg - Hotels
Naam:  ARCOTEL Castellani
Straat:  Alpenstraße 6
Stad:  5020 Salzburg
Wijk:  Salzburg Land
Regio:  Salzburg
Staat:  Oostenrijk
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
72 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeskplfresptithusvrubgdafislhrrotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Het ARCOTEL Castellani is gelegen in een groene omgeving, op 15 minuten lopen van het centrum van Salzburg, en combineert historische elementen met moderne architectuur. Het heeft een grote tuin met een barokke kapel en een 400 jaar oude lindeboom. Gasten van het Castellani hebben gratis toegang tot de fitnessruimte, die voorzien is van een stoombad en een zonnebank. Op aanvraag is er een oppasdienst beschikbaar. De kamers bieden elegant houten meubilair, lederen fauteuils, airconditioning en gratis WiFi. Elke ochtend wordt er een uitgebreid ontbijtbuffet verzorgd in het restaurant Eschenbach, dat ook heerlijke gerechten uit Salzburg bereidt met biologische ingrediënten. Het exclusieve restaurant Salieri serveert hoogwaardige Oostenrijkse en internationale gerechten samen met speciaal geselecteerde wijnen.


Belangrijke informatie

Houd er rekening mee dat de parkeergarage beschikbaar is voor EUR 18 per dag. De parkeergelegenheid (binnen en buiten) is afhankelijk van de beschikbaarheid.

 
 
facebook g+ twitter