Europa > Oostenrijk > Salzburg > Salzburg Land > Salzburg > Hotel Lilienhof

Informatie over bezwaar Hotel Lilienhof

Welkom op Hotel Lilienhof op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Hotel Lilienhof, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Hotel Lilienhof, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Hotel Lilienhof, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Hotel Lilienhof

Hotel Lilienhof: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Lilienhof: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Lilienhof: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Lilienhof: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Lilienhof: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Lilienhof: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Lilienhof: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Lilienhof: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Lilienhof: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Lilienhof: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Lilienhof: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Lilienhof: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Lilienhof: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Lilienhof: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Lilienhof: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Lilienhof: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Lilienhof: Accommodatie in hotels Salzburg - Hotels
Naam:  Hotel Lilienhof
Straat:  Siezenheimer Straße 62
Stad:  5020 Salzburg
Wijk:  Salzburg Land
Regio:  Salzburg
Staat:  Oostenrijk
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
45 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Hotel Lilienhof wordt door een familie beheerd en heeft een rustige ligging in Taxham, op 10 minuten rijden van het centrum van Salzburg. Er is gratis WiFi en gratis privéparkeergelegenheid. Pal voor de accommodatie ligt een bushalte met directe verbindingen naar het centrum (lijnen 9 en 28). De accommodatie beschikt over fietsenstalling. De kamers hebben een flatscreen-tv, een minibar en een badkamer. Bij de accommodatie kan een ontbijt worden besteld. Hotel Lilienhof bevindt zich vlakbij de afrit Klessheim van snelweg A1. De Red Bull Arena, Klessheim Palace (en Salzburg Casino) en het winkelcentrum Europark zijn bereikbaar in 3 minuten rijden. De luchthaven van Salzburg ligt op 5 minuten rijafstand.


Belangrijke informatie

Als u buiten de openingstijden van de receptie verwacht te arriveren, wordt u vriendelijk verzocht van tevoren contact op te nemen met het Lilienhof Houdt u er rekening mee dat de receptie gesloten is van 12:00 tot 16:00 uur.

 
 
facebook g+ twitter