Europa > Oostenrijk > Salzburg > Salzburg Land > Salzburg > Altstadt Hotel Stadtkrug

Informatie over bezwaar Altstadt Hotel Stadtkrug

Welkom op Altstadt Hotel Stadtkrug op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Altstadt Hotel Stadtkrug, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Altstadt Hotel Stadtkrug, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Altstadt Hotel Stadtkrug, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Altstadt Hotel Stadtkrug

Altstadt Hotel Stadtkrug: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsAltstadt Hotel Stadtkrug: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsAltstadt Hotel Stadtkrug: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsAltstadt Hotel Stadtkrug: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsAltstadt Hotel Stadtkrug: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsAltstadt Hotel Stadtkrug: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsAltstadt Hotel Stadtkrug: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsAltstadt Hotel Stadtkrug: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsAltstadt Hotel Stadtkrug: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsAltstadt Hotel Stadtkrug: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsAltstadt Hotel Stadtkrug: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsAltstadt Hotel Stadtkrug: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsAltstadt Hotel Stadtkrug: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsAltstadt Hotel Stadtkrug: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsAltstadt Hotel Stadtkrug: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsAltstadt Hotel Stadtkrug: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsAltstadt Hotel Stadtkrug: Accommodatie in hotels Salzburg - Hotels
Naam:  Altstadt Hotel Stadtkrug
Straat:  Linzer Gasse 20
Stad:  5020 Salzburg
Wijk:  Salzburg Land
Regio:  Salzburg
Staat:  Oostenrijk
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
92 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Het rookvrije Altstadt Hotel Stadtkrug is zeer rustig en centraal gelegen aan de pittoreske straat Linzergasse, midden in de historische binnenstad van Salzburg. U kunt gratis gebruikmaken van WiFi. Dit 4-sterrenhotel is gevestigd in een 700-jaar oud gebouw aan de voet van de Kapuzinerberg, op slechts 5 minuten lopen van bezienswaardigheden als het Geboortehuis van Mozart en Schloss Mirabell. De elegante kamers van het Stadtkrug Altstadt Hotel beschikken elk over een flatscreen-tv met kabelzenders, een minibar, een kluisje en een ruime en stijlvolle badkamer met een föhn. Het restaurant van het Altstadt Hotel Stadtkrug serveert zelfgemaakte biologische gerechten.


Belangrijke informatie

Houd er rekening mee dat de historische binnenstad autovrij is. U kunt naar het hotel rijden om uw bagage uit te laden. Het hotel is alleen te bereiken via de Bergstraße. De receptie biedt tickets met korting voor de openbare parkeergarage Linzergasse (op Glockengasse 4a). Aankomst en vertrek is mogelijk van maandag tot zaterdag tussen 06:00 en 11:00 uur. Vanaf 11:00 uur op week- en zaterdagen en de hele dag op zon- en feestdagen heeft u een code nodig die u kunt aanvragen door het hotel te bellen. U kunt het Altstadt Hotel Stadtkrug gratis bellen vanaf de belpaal bij de accommodatie. Houd er rekening mee dat er geen airconditioning beschikbaar is.

 
 
facebook g+ twitter