Europa > Oostenrijk > Vorarlberg > Bludenz > Zürs > Arlberghaus

Informatie over bezwaar Arlberghaus

Welkom op Arlberghaus op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Arlberghaus, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Arlberghaus, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Arlberghaus, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Arlberghaus

Arlberghaus: Accommodatie in hotels Zürs - HotelsArlberghaus: Accommodatie in hotels Zürs - HotelsArlberghaus: Accommodatie in hotels Zürs - HotelsArlberghaus: Accommodatie in hotels Zürs - HotelsArlberghaus: Accommodatie in hotels Zürs - HotelsArlberghaus: Accommodatie in hotels Zürs - HotelsArlberghaus: Accommodatie in hotels Zürs - HotelsArlberghaus: Accommodatie in hotels Zürs - HotelsArlberghaus: Accommodatie in hotels Zürs - HotelsArlberghaus: Accommodatie in hotels Zürs - HotelsArlberghaus: Accommodatie in hotels Zürs - HotelsArlberghaus: Accommodatie in hotels Zürs - HotelsArlberghaus: Accommodatie in hotels Zürs - HotelsArlberghaus: Accommodatie in hotels Zürs - HotelsArlberghaus: Accommodatie in hotels Zürs - HotelsArlberghaus: Accommodatie in hotels Zürs - HotelsArlberghaus: Accommodatie in hotels Zürs - Hotels
Naam:  Arlberghaus
Straat:  Zürs 126
Stad:  6763 Zürs am Arlberg
Wijk:  Bludenz
Regio:  Vorarlberg
Staat:  Oostenrijk
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
182 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: endeplfresptithusvrubgdanofirotrnlelarzh

Korte Beschrijving

Het Arlberghaus is een modern viersterrenhotel in het centrum van Zürs, de bakermat van het alpineskiën. Geniet van skiën op het hoogste niveau: de skipistes eindigen pal voor het hotel en de skiliften en de kabelbaan bevinden zich op slechts 150 meter van het hotel. De ontmoetingsplaats van de skischool en de skikleuterschool liggen direct naast het hotel. Begin op een comfortabele manier uw dag met het heerlijke ontbijbuffet voordat u zich op weg maakt naar de skipistes en de besneeuwde heuvels rond Zürs. Alvorens u aan tafel schuift voor een diner in het restaurant van het Arlberghaus, kunt u nog even lekker ontspannen in de sauna of in het stoombad, gebruikmaken van de fitnessruimte, of genieten van een massage in het wellnesscentrum van het hotel.

 
 
facebook g+ twitter