Australië > Vanuatu > Port-Vila > The Havannah

Informatie over bezwaar The Havannah

Welkom op The Havannah op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object The Havannah, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object The Havannah, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid The Havannah, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • The Havannah

The Havannah: Accommodatie in hotels Port-Vila - HotelsThe Havannah: Accommodatie in hotels Port-Vila - HotelsThe Havannah: Accommodatie in hotels Port-Vila - HotelsThe Havannah: Accommodatie in hotels Port-Vila - HotelsThe Havannah: Accommodatie in hotels Port-Vila - HotelsThe Havannah: Accommodatie in hotels Port-Vila - HotelsThe Havannah: Accommodatie in hotels Port-Vila - HotelsThe Havannah: Accommodatie in hotels Port-Vila - HotelsThe Havannah: Accommodatie in hotels Port-Vila - HotelsThe Havannah: Accommodatie in hotels Port-Vila - HotelsThe Havannah: Accommodatie in hotels Port-Vila - HotelsThe Havannah: Accommodatie in hotels Port-Vila - HotelsThe Havannah: Accommodatie in hotels Port-Vila - HotelsThe Havannah: Accommodatie in hotels Port-Vila - HotelsThe Havannah: Accommodatie in hotels Port-Vila - HotelsThe Havannah: Accommodatie in hotels Port-Vila - HotelsThe Havannah: Accommodatie in hotels Port-Vila - Hotels
Naam:  The Havannah
Straat:  Samoa Point
Stad:  Port Vila
Staat:  Vanuatu
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
40928VT
346 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: endefresptitsvrubgtrnlarzhja

Korte Beschrijving

Dit boetiekhotel is alleen voor volwassenen en bevindt zich op een privéstrand met wit zand. Het beschikt over een zwembad in lagunestijl met uitzicht op de oceaan. U kunt uw hart ophalen in de luxe dagspa van het resort. Alle luxe villa's van The Havannah Vanuatu zijn voorzien van airconditioning, kingsize bedden, een flatscreen-tv, een dvd-speler en een iPod-dock. Sommige villa's hebben een eigen dompelbad, andere hebben directe toegang tot het lagunezwembad of de privétuinen. U kunt ook gratis gebruikmaken van een snorkeluitrusting, kajaks en tennisbanen. The Point Restaurant serveert internationale gerechten en een verscheidenheid aan Franse, Australische en Nieuw-Zeelandse wijnen. U kunt dineren op het strand, op het water, op de steiger of op uw eigen veranda. Er is dagelijks een gratis pendeldienst naar het centrum van Port Vila, op 30 minuten rijden van het hotel. De excursiebalie kan uitstapjes regelen naar het Werelderfgoed in Chief Roimata's Domain, op 30 minuten varen.

 
 
facebook g+ twitter