Europa > België > Brussel > Hotel La Legende

Informatie over bezwaar Hotel La Legende

Welkom op Hotel La Legende op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Hotel La Legende, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Hotel La Legende, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Hotel La Legende, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Hotel La Legende

Hotel La Legende: Accommodatie in hotels Brussel - HotelsHotel La Legende: Accommodatie in hotels Brussel - HotelsHotel La Legende: Accommodatie in hotels Brussel - HotelsHotel La Legende: Accommodatie in hotels Brussel - HotelsHotel La Legende: Accommodatie in hotels Brussel - HotelsHotel La Legende: Accommodatie in hotels Brussel - HotelsHotel La Legende: Accommodatie in hotels Brussel - HotelsHotel La Legende: Accommodatie in hotels Brussel - HotelsHotel La Legende: Accommodatie in hotels Brussel - HotelsHotel La Legende: Accommodatie in hotels Brussel - HotelsHotel La Legende: Accommodatie in hotels Brussel - HotelsHotel La Legende: Accommodatie in hotels Brussel - HotelsHotel La Legende: Accommodatie in hotels Brussel - HotelsHotel La Legende: Accommodatie in hotels Brussel - HotelsHotel La Legende: Accommodatie in hotels Brussel - HotelsHotel La Legende: Accommodatie in hotels Brussel - HotelsHotel La Legende: Accommodatie in hotels Brussel - Hotels
Naam:  Hotel La Legende
Straat:  Rue Du Lombard 35
Stad:  1000 Brussels
Staat:  België
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
75 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeplfresptithusvrubgdanofislrotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

La Legende ligt in het centrum van Brussel, op minder dan 150 meter van de Grote Markt en Manneken Pis. Het hotel heeft gratis WiFi, een 24-uursreceptie en een excursiebalie. De kamers van Hotel La Legende zijn voorzien van een flatscreen-tv en een koelkast. Ze hebben ook een eigen badkamer met een douche. Het centraal station van Brussel bevindt zich op 10 minuten lopen van La Legende Hotel. Het Magritte Museum is in minder dan 15 minuten lopen te bereiken. Metrostation Beurs ligt op 200 meter afstand.


Belangrijke informatie

Gasten die gebruikmaken van een creditcard van derden, dienen Hotel La Legende te voorzien van een kopie van de creditcard en het identiteitsbewijs van de kaarthouder.

 
 
facebook g+ twitter