Europa > Polen > Krakau > Hotel Matejko

Informatie over bezwaar Hotel Matejko

Welkom op Hotel Matejko op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Hotel Matejko, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Hotel Matejko, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Hotel Matejko, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Hotel Matejko

Hotel Matejko: Accommodatie in hotels Krakau - HotelsHotel Matejko: Accommodatie in hotels Krakau - HotelsHotel Matejko: Accommodatie in hotels Krakau - HotelsHotel Matejko: Accommodatie in hotels Krakau - HotelsHotel Matejko: Accommodatie in hotels Krakau - HotelsHotel Matejko: Accommodatie in hotels Krakau - HotelsHotel Matejko: Accommodatie in hotels Krakau - HotelsHotel Matejko: Accommodatie in hotels Krakau - HotelsHotel Matejko: Accommodatie in hotels Krakau - HotelsHotel Matejko: Accommodatie in hotels Krakau - HotelsHotel Matejko: Accommodatie in hotels Krakau - HotelsHotel Matejko: Accommodatie in hotels Krakau - HotelsHotel Matejko: Accommodatie in hotels Krakau - HotelsHotel Matejko: Accommodatie in hotels Krakau - HotelsHotel Matejko: Accommodatie in hotels Krakau - HotelsHotel Matejko: Accommodatie in hotels Krakau - HotelsHotel Matejko: Accommodatie in hotels Krakau - Hotels
Naam:  Hotel Matejko
Straat:  Plac Matejki 8
Stad:  31-157 Kraków
Staat:  Polen
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
33 €
149 zł
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Hotel Matejko ligt in het oude centrum van Krakau, op slechts 650 meter van de Grote Markt. Het hotel beschikt over comfortabele kamers met satelliet-tv en gratis WiFi. Alle kamers van het Matejko hebben een moderne badkamer met een douche. Elke kamer heeft een werkruimte met een telefoon en een bureau, en een gratis fles mineraalwater. Sommige zijn uitgerust met airconditioning en een zithoek. Elke ochtend wordt er een ontbijtbuffet geserveerd in het restaurant, dat voorzien is van airconditioning en gespecialiseerd in Europese gerechten. Het personeel bij de receptie is 24 uur per dag beschikbaar en kan een pendeldienst voor u regelen of toeristische informatie verstrekken. Hotel Matejko ligt op 500 meter van treinstation Kraków Główny. In slechts 2 minuten loopt u naar het winkelcentrum Galeria Krakowska.


Belangrijke informatie

Creditcardbetalingen worden voldaan in PLN. Houd er rekening mee dat het bedrag dat vermeld wordt op uw bevestiging kan verschillen van het bedrag dat wordt afgetrokken van uw rekening, volgens de officiële wisselkoers van de Poolse Nationale Bank. Het restaurant is niet beschikbaar van november tot maart.

 
 
facebook g+ twitter