Valencia - Pensionhotel

Valencia is de derde grootste stad van Spanje. De stad ligt aan de oostkust van Spanje, dat de Middellandse Zee baadt. Gelegen in de grootste haven in de Middellandse Zee.

Het historische centrum is een van de grootste in Spanje en een van de belangrijkste bezienswaardigheden zijn de kathedraal van deze stad. Hier gepresenteerde is een internationaal bekende festival van Las Fallas monumenten van St. Joseph's te vieren, die op zijn beurt Valencia vijf dagen van spectaculair vuurwerk, brandende mooie beelden en dansen in de straten. Het deel wordt gehouden Bunol traditionele tomaat strijd Tomatina.

Culinaire specialiteit van paella is een gerecht dat wordt bereid uit rijst, kip of konijn vlees of vis en zeevruchten. Proef dit gerecht kan in een van de vele restaurants op het strand.

Valencia is ook internationaal bekend om zijn voetbalclub, die is uitgegroeid tot een meester van een aantal Spaanse competitie. De lokale circuit herbergt een van de wedstrijden van het wereldkampioenschap road motorfietsen.

 
facebook g+ twitter