Samenwerkingspartners

Reservering van de accommodatie.

Boeken van accommodatie portal voor hotels, pensions, huisjes en appartementen in de Tsjechische Republiek, maar ook in vele landen. Op de website www.ubytovani-ubytovani.cz wordt gepresenteerd foto's en prijslijst. 
Als u een appartement, vakantiehuis, pension of hotel u interesseert, kunt u online boek.
Na het verzenden van dit formulier krijgt u een antwoord op uw werknemer zal Om aan te pakken. Binnen 24 uur ontvangt u een e-mail reactie van het bedrijf met specifieke berekeningen van uw bestelling.

Accommodatie in Kroatië - Kroatië Appartementen 2012

Kroatië is een van de ecologisch best bewaarde gebieden van Europa! Met zijn stranden, het klimaat, 2700 zonuren per jaar en 8národními Parks is een echt juweeltje onder andere mediterrane bestemmingen.

Dit is een unieke plek in Europa voor cruises en autosport boten en jachten. Op deze pagina www.ubytovanivchorvatsku.cz is ervan overtuigd dat Kroatië terecht wordt genoemd het land van de eilanden, omdat ze langs de kust meer dan duizend, en een ieder is anders.

Een van hen is een eiland Pag, dat is de derde langste eiland en ligt in het noorden een deel van Dalmatië. Zonlicht is tot 320 dagen per jaar. Warme zee nodigt u uit voor het zwemmen van mei tot oktober.

Op het grondgebied van Kroatië de handel begonnen te bloeien en is nu in dit land een prachtig resort die niet alleen een aantal culturele monumenten, maar ook een kwalitatieve toeristische faciliteiten en diensten die een meer aangename vakantie in Kroatië.

Tal van zeeslagen die uitbrak tussen de Venetianen en Habsburgers uitgegeven getuigenis in de diepten van de zee, aan weerszijden van de kust van Kroatië. U vindt de versterkte havensteden, scheepswrakken en historische havens die mooie verankering van oorlogs-en koopvaardijschepen.

Als u besluit om uw vakantie hier door te brengen, zeker moet je niet missen de uitstapjes naar de Kroatische eilanden duiken in kristallijne diepten van de zee, of lokale rit op de boot, dat opent een heel ander perspectief aan de Kroatische kust.

Accommodatie in Kroatië vindt u op deze pagina's:
www.accommodationincroatia.netwww.unterkunftinkroatien.dewww.zakwaterowaniewchorwacji.plwww.alloggioincroazia.itwww.croatia-hrvatska.eu.

Accommodatie in Burgas

Bourgas is de tweede grootste stad van de Bulgaarse kust (na Varna). Het ligt ten zuiden van Varna, in de diepe Golf van Burgas. Door middel vanBurgas naar het land krijgt veel toeristen. De stad biedt een prachtige kustlijn met grote, brede stranden, allemaal omgeven door groen, bekleed met kraampjes met mogelijkheid om snacks en maaltijden aan te schaffen. Langs de kust zijn er toiletten en met een beetje geluk komt u op de douche. Zwarte Zee City Beach is een uitzonderlijk met zijn donkere grijs zand met magneet (genezing), de stad, omringd door drie meren (Burgas, Atanasov, Mandren).

Vakantie huisje.

Verhuur huisjes en hutten zijn in onze steeds populairder. Mensen houden van rust, romantiek, we herkennen en werken sport activiteiten en de noodzaak om te ontspannen van de dagelijkse drukte. Al deze accommodatie in huisjes en hutten, maar ook pensioenen die ze kunnen vinden. Op deze lijn www.chaty-a-apartmany.cz toont aan dat zeer populair zijn vooral onder gezinnen met jonge kinderen.

Slowakije

Slowakije heeft een zeer goede natuurlijke omstandigheden en geografische positie te ontwikkelen toerisme en daarom wordt het een bestemming voor vele toeristen. Slowakije is vooral aantrekkelijk voor haar natuurlijke schoonheid, met name de bergen en de grot. Maar vergeet de culturele en historische bezienswaardigheden als middeleeuwse steden, kastelen, volksarchitectuur, spa's en ski het centrum. Onder de meest populaire bestemmingen zijn de Hoge Tatra.

Magische County in Zuid-Bohemen

Tsjechisch Canada is de gebruikelijke benaming voor het gebied liggen in de regio Zuid op de grens historische land van Bohemen en Moravië, ruwweg tussen de steden New Bystrice en Slavonice Kunzak en gemeenten. Gelegen in het zuidoostelijk deel van het district Jindrichuv Hradec. Alleen voor het natuurlijke karakter van het landschap, talrijke waterstanden en uitgebreide bossen complexen, zelfs voor de wat sychravější klimatologische karakter, wordt dit gebied genoemd Tsjechisch Canada. Het gebied bestaat uit graniet en zwaar beboste omgeving van Nova Bystrice hooglanden. Het hoogste punt is de hoogte van 738 m hoge rots. In Canada, Tsjechische verspreid rots en steen formaties. Relatief overvloedig, er zijn ook vijvers (Kačležský, Blood, Aspen, modder). Tsjechisch Centrum Canada is altijd al een Romeinse ruïne Landštejn. 
We moeten niet vergeten het nabijgelegen kuuroord Trebon, die momenteel het centrum Třeboňsko.

Galleria degli Uffízi

Toscane is een prachtige verweven vruchtbare regio valleien, rijke vegetatie en aangename klimaat. Het is gelegen in Midden-Italië in de Tyrreense Zee kust. 
Het is een regio die bekend staat kunst en geschiedenis. Steden worden vaak omgeven door Etruskische muren en woekerende vegetatie cipressen. Prachtige paleizen bewijs van de rijkdom van deze regio en het middeleeuwse stadhuis geven de eeuwenoude traditie van de democratie en autonomie. De hoofdstad van de provincie van Florence, die het centrum werd van de Renaissance kunst en nog steeds trekt duizenden toeristen met zijn galeries, de grootste collectie van het Uffizi Italiaanse Renaissance kunst, charmante Ponte Vecchio brug met winkels goudsmeden koepel met een doopkapel, een gotische kerk van Santa Croce en andere monumenten.

Bruisende stad

Boedapest is de enige stad in de wereld waarin is meer dan honderd thermale bronnen en putten. Metropolis is meer minder op de borrelende bodem. Geneeskrachtige eigenschappen van de veren zijn anders, dus elke spa richten andere ziekten. Als u toevoegt zigeunermuziek, gekruid eten, Czardas en Tokaj wijn, krijg je combinatie voor die bezoekers vaak naar Boedapest reizen op de rivier de Donau.

Smaak obwarzanek

Als u een bezoek de stad van Krakau en Polen, vergeet niet om obvařanek smaak. obwarzanek is een traditioneel brood in Krakau en de omliggende ring-vormig met een diameter van ongeveer 15-20 cm, dat is bestrooid met maanzaad, sesamzaad of grof zout. Korst is knapperig, zachte kruim. De naam komt van de voorbereiding, als ring gevormd uit twee strengen van het deeg gedurende enkele uren zadělaného voor een tijdje voordat dompelen in kokend water, een paar tientallen seconden gebrouwen en als ze drijven aan de oppervlakte, op te geven na het drogen te bakken tot ze goudbruin zijn op temperatuur van ongeveer 250 ° C (ongeveer 15 minuten). De traditie van het bakken obwarzanek is oud, de eerste overlevende vermelding van de 14e eeuw in de vorm rekening van het koninklijk hof. Een andere bron is bewaard gebleven een voorrecht uitgegeven door King John Olbracht 26e mei 1496 waarin staat dat obwarzaneky kunnen bakken en verkopen alleen de bakker van Krakau.

Eagle Way in Tirol

Tirol is het derde meest uitgebreide land van Oostenrijk. ze het land van de langste grenzen, die 719 km lang. Hun gezamenlijke grens Tirol met Duitsland, Italië en ook een klein deel van Zwitserland. Eagle Way is afstand 280 km lange pad dat leidt over de het land: van wo Unterland Johann in Tirol, de bergen rond Wilder Kaiser, evenals gebieden Brandenberských Alpen, bergen en Rofan Karwendel Lechtalskými Alpen en uiteindelijk naar de Wed St. Anton am Arlberg. Eagle's Way biedt een verscheidenheid aan bergtochten en toont toeristen prachtige landschap en de mooie plekjes van Tirol.

facebook g+ twitter