Europa > Liechtenstein > Nendeln > Hotel Weinstube

Informatie over bezwaar Hotel Weinstube

Welkom op Hotel Weinstube op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Hotel Weinstube, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Hotel Weinstube, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Hotel Weinstube, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Hotel Weinstube

Hotel Weinstube: Accommodatie in hotels Nendeln - HotelsHotel Weinstube: Accommodatie in hotels Nendeln - HotelsHotel Weinstube: Accommodatie in hotels Nendeln - HotelsHotel Weinstube: Accommodatie in hotels Nendeln - HotelsHotel Weinstube: Accommodatie in hotels Nendeln - HotelsHotel Weinstube: Accommodatie in hotels Nendeln - HotelsHotel Weinstube: Accommodatie in hotels Nendeln - HotelsHotel Weinstube: Accommodatie in hotels Nendeln - HotelsHotel Weinstube: Accommodatie in hotels Nendeln - HotelsHotel Weinstube: Accommodatie in hotels Nendeln - HotelsHotel Weinstube: Accommodatie in hotels Nendeln - HotelsHotel Weinstube: Accommodatie in hotels Nendeln - HotelsHotel Weinstube: Accommodatie in hotels Nendeln - HotelsHotel Weinstube: Accommodatie in hotels Nendeln - HotelsHotel Weinstube: Accommodatie in hotels Nendeln - HotelsHotel Weinstube: Accommodatie in hotels Nendeln - HotelsHotel Weinstube: Accommodatie in hotels Nendeln - Hotels
Naam:  Hotel Weinstube
Straat:  Churer Strasse 10
Stad:  9485 Nendeln
Staat:  Liechtenstein
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
92 €
99 Fr.
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: endefresithusvrudatrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Hotel Weinstube ligt in het centrum van Nendeln in Liechtenstein en wordt beheerd door een familie. Het biedt huiselijk eten, gratis parkeergelegenheid en kamers met een eigen badkamer en een satelliet-tv. De ingrediënten voor de seizoensgebonden gerechten zijn afkomstig van lokale boeren. Deze gerechten kunnen ook op het terras van het hotel worden geserveerd. WiFi is gratis in de openbare ruimtes en de meeste kamers.


Belangrijke informatie

Let op: op zon- en feestdagen sluit de receptie om 11:30 uur. U kunt de kamersleutel bemachtigen via een elektronisch codesysteem. De code dient voor aankomst te zijn aangevraagd bij het hotel.

 
 
facebook g+ twitter