Europa > Litouwen > Vilnius > Conti

Informatie over bezwaar Conti

Welkom op Conti op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Conti, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Conti, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Conti, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Conti

Conti: Accommodatie in hotels Vilnius - HotelsConti: Accommodatie in hotels Vilnius - HotelsConti: Accommodatie in hotels Vilnius - HotelsConti: Accommodatie in hotels Vilnius - HotelsConti: Accommodatie in hotels Vilnius - HotelsConti: Accommodatie in hotels Vilnius - HotelsConti: Accommodatie in hotels Vilnius - HotelsConti: Accommodatie in hotels Vilnius - HotelsConti: Accommodatie in hotels Vilnius - HotelsConti: Accommodatie in hotels Vilnius - HotelsConti: Accommodatie in hotels Vilnius - HotelsConti: Accommodatie in hotels Vilnius - HotelsConti: Accommodatie in hotels Vilnius - HotelsConti: Accommodatie in hotels Vilnius - HotelsConti: Accommodatie in hotels Vilnius - HotelsConti: Accommodatie in hotels Vilnius - HotelsConti: Accommodatie in hotels Vilnius - Hotels
Naam:  Conti
Straat:  Raugyklos g. 7-2
Stad:  LT-01140 Vilnius
Staat:  Litouwen
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
46 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeplfresptithusvrudanofirotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Hotel Conti ligt in het hart van de oude stad van Vilnius en biedt airconditioning en kamers met satelliettelevisie en een eigen badkamer. Er is gratis parkeergelegenheid bij het hotel. De kamers van Hotel Conti zijn voorzien van een klassiek interieur. Alle kamers zijn voorzien van een bureau en worden verwarmd. Ze zijn ingericht met historische foto's. Elke kamer en badkamer is toegankelijk voor gasten met een lichamelijke beperking. Het restaurant serveert een breed scala Litouwse en internationale gerechten, en heeft een glazen dak. Het hotel biedt ook een ontbijtbuffet. Hotel Conti beschikt tevens over een fitnessruimte en een sauna. In de onmiddellijke omgeving van het hotel vindt u veel bars en restaurants. Het centraal station van Vilnius ligt op 750 meter. Het stadhuis van Vilnius bevindt zich op 450 meter en de Poort van Dawn bereikt u na 600 meter.

 
 
facebook g+ twitter