Europa > Luxemburg > Luxembourg > Grand Hotel Cravat

Informatie over bezwaar Grand Hotel Cravat

Welkom op Grand Hotel Cravat op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Grand Hotel Cravat, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Grand Hotel Cravat, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Grand Hotel Cravat, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Grand Hotel Cravat

Grand Hotel Cravat: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsGrand Hotel Cravat: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsGrand Hotel Cravat: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsGrand Hotel Cravat: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsGrand Hotel Cravat: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsGrand Hotel Cravat: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsGrand Hotel Cravat: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsGrand Hotel Cravat: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsGrand Hotel Cravat: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsGrand Hotel Cravat: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsGrand Hotel Cravat: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsGrand Hotel Cravat: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsGrand Hotel Cravat: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsGrand Hotel Cravat: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsGrand Hotel Cravat: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsGrand Hotel Cravat: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsGrand Hotel Cravat: Accommodatie in hotels Luxembourg - Hotels
Naam:  Grand Hotel Cravat
Straat:  29, Boulevard Roosevelt
Stad:  2450 Luxembourg
Staat:  Luxemburg
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
90 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeplfresptithusvrubgdanofislrotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Grand Hotel Cravat ligt in het hart van de stad Luxemburg en biedt ruime kamers en vrij uitzicht op het oorlogsmonument Gëlle Fra en de Notre-Damekathedraal. Het hotel beschikt ook over een eigen restaurant en bar, autoverhuur en parkeergelegenheid. Elke kamer is voorzien van een minibar, een tv en een kluisje. De eigen badkamer is uitgerust met een bad of een douche, een badjas en een haardroger. Bij de eigen bar American Bar Le Trianon kunt u genieten van een drankje. Bij Brasserie La Taverne kunt u terecht voor lokale en Franse gerechten. U kunt de dag beginnen met een ontbijtbuffet. Het Grand Hotel Cravat ligt op enkele minuten lopen van de belangrijkste winkelstraten en de historische binnenstad. Het treinstation van Luxembourg bevindt zich op 1,4 km afstand.


Belangrijke informatie

Houd er rekening mee dat het hotel een niet-restitueerbaar groepsbeleid hanteert. U bent verplicht de creditcard te overleggen die u hebt gebruikt voor het reserveren, of een machtigingsformulier van de creditcardhouder te laten zien.

 
 
facebook g+ twitter