Europa > Luxemburg > Esch-sur-Sûre > Gourmet & Relax Hotel De La Sure

Informatie over bezwaar Gourmet & Relax Hotel De La Sure

Welkom op Gourmet & Relax Hotel De La Sure op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Gourmet & Relax Hotel De La Sure, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Gourmet & Relax Hotel De La Sure, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Gourmet & Relax Hotel De La Sure, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Gourmet & Relax Hotel De La Sure

Gourmet & Relax Hotel De La Sure: Accommodatie in hotels Esch-sur-Sûre - HotelsGourmet & Relax Hotel De La Sure: Accommodatie in hotels Esch-sur-Sûre - HotelsGourmet & Relax Hotel De La Sure: Accommodatie in hotels Esch-sur-Sûre - HotelsGourmet & Relax Hotel De La Sure: Accommodatie in hotels Esch-sur-Sûre - HotelsGourmet & Relax Hotel De La Sure: Accommodatie in hotels Esch-sur-Sûre - HotelsGourmet & Relax Hotel De La Sure: Accommodatie in hotels Esch-sur-Sûre - HotelsGourmet & Relax Hotel De La Sure: Accommodatie in hotels Esch-sur-Sûre - HotelsGourmet & Relax Hotel De La Sure: Accommodatie in hotels Esch-sur-Sûre - HotelsGourmet & Relax Hotel De La Sure: Accommodatie in hotels Esch-sur-Sûre - HotelsGourmet & Relax Hotel De La Sure: Accommodatie in hotels Esch-sur-Sûre - HotelsGourmet & Relax Hotel De La Sure: Accommodatie in hotels Esch-sur-Sûre - HotelsGourmet & Relax Hotel De La Sure: Accommodatie in hotels Esch-sur-Sûre - HotelsGourmet & Relax Hotel De La Sure: Accommodatie in hotels Esch-sur-Sûre - HotelsGourmet & Relax Hotel De La Sure: Accommodatie in hotels Esch-sur-Sûre - HotelsGourmet & Relax Hotel De La Sure: Accommodatie in hotels Esch-sur-Sûre - HotelsGourmet & Relax Hotel De La Sure: Accommodatie in hotels Esch-sur-Sûre - HotelsGourmet & Relax Hotel De La Sure: Accommodatie in hotels Esch-sur-Sûre - Hotels
Naam:  Gourmet & Relax Hotel De La Sure
Straat:  Rue du Pont 1
Stad:  9650 Esch-sur-Sûre
Staat:  Luxemburg
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
49 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeplfresptithusvrudanofirotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Het Gourmet & Relax Hotel De La Sure ligt op een rustige locatie in een vallei van de Ardennen. Het biedt een gastronomisch restaurant, moderne kamers en ontspannende faciliteiten, zoals een sauna, een hamam en een hot tub. Het hotel is een van de eerste milieuvriendelijke hotels in Luxemburg. Alle kamers van het Gourmet & Relax Hotel De La Sure zijn voorzien van kabel-tv en een minibar. De luxe kamers hebben bovendien een bubbelbad of een massagedouche, een stoomcabine en een WLAN-verbinding. Het hotel beschikt verder over een spa- en wellnessgrot, gebouwd in een natuurlijke rots. Franse gerechten met regionale producten uit het omliggende Nationaal Park Öwersauer worden dagelijks bereid door de zoon van de eigenaar en zijn team. Ook kunt u ter plaatse terecht bij een pub, een beschut terras en een wijnkelder. Het hotel organiseert fietstochten en beschikt over een multimediaruimte en een tafeltennistafel. U kunt surfplanken en mountainbikes huren of uw conditie op peil houden in de fitnessruimte van het hotel. Hotel de la Sure bevindt zich in de regio Esch-sur-Sûre en aan de voet van het kasteel van Esch-sur-Sûre, aan rivier de Sauer. Er is gratis parkeergelegenheid aanwezig.


Belangrijke informatie

Er is gratis parkeergelegenheid voor motoren op het terrein.

 
 
facebook g+ twitter