Europa > Luxemburg > Bourscheid > Cocoon Hotel Belair

Informatie over bezwaar Cocoon Hotel Belair

Welkom op Cocoon Hotel Belair op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Cocoon Hotel Belair, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Cocoon Hotel Belair, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Cocoon Hotel Belair, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Cocoon Hotel Belair

Cocoon Hotel Belair: Accommodatie in hotels Bourscheid - HotelsCocoon Hotel Belair: Accommodatie in hotels Bourscheid - HotelsCocoon Hotel Belair: Accommodatie in hotels Bourscheid - HotelsCocoon Hotel Belair: Accommodatie in hotels Bourscheid - HotelsCocoon Hotel Belair: Accommodatie in hotels Bourscheid - HotelsCocoon Hotel Belair: Accommodatie in hotels Bourscheid - HotelsCocoon Hotel Belair: Accommodatie in hotels Bourscheid - HotelsCocoon Hotel Belair: Accommodatie in hotels Bourscheid - HotelsCocoon Hotel Belair: Accommodatie in hotels Bourscheid - HotelsCocoon Hotel Belair: Accommodatie in hotels Bourscheid - HotelsCocoon Hotel Belair: Accommodatie in hotels Bourscheid - HotelsCocoon Hotel Belair: Accommodatie in hotels Bourscheid - HotelsCocoon Hotel Belair: Accommodatie in hotels Bourscheid - HotelsCocoon Hotel Belair: Accommodatie in hotels Bourscheid - HotelsCocoon Hotel Belair: Accommodatie in hotels Bourscheid - HotelsCocoon Hotel Belair: Accommodatie in hotels Bourscheid - HotelsCocoon Hotel Belair: Accommodatie in hotels Bourscheid - Hotels
Naam:  Cocoon Hotel Belair
Straat:  Rue Buurschter Plage
Stad:  9164 Bourscheid
Staat:  Luxemburg
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
75 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: endeplfresptitsvrubgdafitrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Het Cocoon Hotel Belair ligt aan de oevers van de rivier de Sûre bij het strand van Bourscheid. Het biedt accommodatie met een prachtig uitzicht op Kasteel Bourscheid. Een à-la-carterestaurant, een fitnessruimte, een tuinterras en gratis WiFi zijn aanwezig. Alle kamers van het Cocoon Hotel Belair zijn voorzien van een zithoek met satelliet-tv. De eigen badkamer beschikt over een douche of een bad. Sommige kamers zijn uitgerust met een spabad. Het à-la-carterestaurant serveert regionale en internationale gerechten. Elke dag kunt u genieten van een vers ontbijt, dat op aanvraag naar uw kamer kan worden gebracht. Handige lunchpakketten voor uw dagtochtjes zijn ook beschikbaar. Het Cocoon Hotel Belair biedt een scala aan buitenactiviteiten, zoals een speeltuin en een tennisbaan. Er is tevens een fietsverhuurservice. Het centrum van Bourscheid bevindt zich op 6 km van de accommodatie. Het is 25 km rijden naar Clervaux en Vianden, waar een aantal prachtige kastelen en abdijen zijn te bewonderen. Echternach, de oudste stad van Luxemburg, ligt op 42 km afstand.


Belangrijke informatie

Houd er rekening mee dat er bij een reservering van 6 of meer kamers andere annuleringsvoorwaarden van toepassing kunnen zijn.

 
 
facebook g+ twitter