Europa > Engeland > Glasgow > The Grand Central Hotel

Informatie over bezwaar The Grand Central Hotel

Welkom op The Grand Central Hotel op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object The Grand Central Hotel, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object The Grand Central Hotel, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid The Grand Central Hotel, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • The Grand Central Hotel

The Grand Central Hotel: Accommodatie in hotels Glasgow - HotelsThe Grand Central Hotel: Accommodatie in hotels Glasgow - HotelsThe Grand Central Hotel: Accommodatie in hotels Glasgow - HotelsThe Grand Central Hotel: Accommodatie in hotels Glasgow - HotelsThe Grand Central Hotel: Accommodatie in hotels Glasgow - HotelsThe Grand Central Hotel: Accommodatie in hotels Glasgow - HotelsThe Grand Central Hotel: Accommodatie in hotels Glasgow - HotelsThe Grand Central Hotel: Accommodatie in hotels Glasgow - HotelsThe Grand Central Hotel: Accommodatie in hotels Glasgow - HotelsThe Grand Central Hotel: Accommodatie in hotels Glasgow - HotelsThe Grand Central Hotel: Accommodatie in hotels Glasgow - HotelsThe Grand Central Hotel: Accommodatie in hotels Glasgow - HotelsThe Grand Central Hotel: Accommodatie in hotels Glasgow - HotelsThe Grand Central Hotel: Accommodatie in hotels Glasgow - HotelsThe Grand Central Hotel: Accommodatie in hotels Glasgow - HotelsThe Grand Central Hotel: Accommodatie in hotels Glasgow - HotelsThe Grand Central Hotel: Accommodatie in hotels Glasgow - Hotels
Naam:  The Grand Central Hotel
Straat:  Gordon Street
Stad:  G1 3SF Glasgow
Staat:  Engeland
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
73 €
£62
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeplfresptithusvrubgdanorotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Het bekroonde Grand Central is een iconisch hotel in het winkelgebied bij het centraal station van Glasgow. Het heeft een gastronomisch restaurant, een champagnebar, gratis WiFi en 21 vergaderzalen voor maximaal 500 gasten. Het historische gebouw van The Grand Central Hotel dateert uit 1883. Het beschikt over originele kenmerken, zoals de grote trap en de prachtige Champagne Central Bar met gewelfd plafond en marmeren vloer. De stijlvolle kamers zijn voorzien van een plasma-tv, een kluisje voor een laptop en strijkfaciliteiten. U krijgt korting op de tarieven van het ontbijt als u dat tegelijk met de kamer reserveert. Het elegante café-restaurant Tempus heeft een uitgebreide cocktailkaart en serveert zowel traditionele als lokale specialiteiten, die worden bereid met lokale ingrediënten van het seizoen. In de informele Deli Central kunt u genieten van lichte, vers bereide hapjes. In dit historische hotel hebben sterren zoals Frank Sinatra en Charlie Chaplin gelogeerd. Het komt zelfs voor in het James Bond-boek 'Licence Renewed'. In 1927 zond John Logie Baird de allereerste tv-beelden over lange afstand uit vanuit een kamer op de 4e verdieping. The Grand Central Hotel bevindt zich op 5 minuten lopen van Princes Square, Argyll Arcade en St. Enoch Centre. De internationale luchthaven van Glasgow ligt op 11 km van de accommodatie.


Belangrijke informatie

Het hotel biedt korting op de dagkaarten voor de NCP-parkeergarage in Oswald Street. De uitrit op de 5e verdieping van de garage leidt rechtstreeks naar een hal van het centraal station, waar het hotel aan het einde te vinden is. Houd er rekening mee dat er op de Superior Tweepersoonssuite en de Junior suite geen extra bed of kinderbedje geplaatst kan worden.

 
 
facebook g+ twitter