Europa > Noorwegen > Oslo > Grand Hotel

Informatie over bezwaar Grand Hotel

Welkom op Grand Hotel op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Grand Hotel, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Grand Hotel, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Grand Hotel, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Grand Hotel

Grand Hotel: Accommodatie in hotels Oslo - HotelsGrand Hotel: Accommodatie in hotels Oslo - HotelsGrand Hotel: Accommodatie in hotels Oslo - HotelsGrand Hotel: Accommodatie in hotels Oslo - HotelsGrand Hotel: Accommodatie in hotels Oslo - HotelsGrand Hotel: Accommodatie in hotels Oslo - HotelsGrand Hotel: Accommodatie in hotels Oslo - HotelsGrand Hotel: Accommodatie in hotels Oslo - HotelsGrand Hotel: Accommodatie in hotels Oslo - HotelsGrand Hotel: Accommodatie in hotels Oslo - HotelsGrand Hotel: Accommodatie in hotels Oslo - HotelsGrand Hotel: Accommodatie in hotels Oslo - HotelsGrand Hotel: Accommodatie in hotels Oslo - HotelsGrand Hotel: Accommodatie in hotels Oslo - HotelsGrand Hotel: Accommodatie in hotels Oslo - HotelsGrand Hotel: Accommodatie in hotels Oslo - HotelsGrand Hotel: Accommodatie in hotels Oslo - Hotels
Naam:  Grand Hotel
Straat:  Karl Johans gate 31
Stad:  0159 Oslo
Staat:  Noorwegen
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
159 €
1588 kr
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeplfresptithusvrubgdanofihrrotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Het Grand Hotel ligt in het stadscentrum van Oslo, op slechts 500 meter van het Koninklijk Paleis. Het biedt gratis WiFi en gratis toegang tot de spa en de fitnessruimte. De individueel ingerichte kamers van Hotel Grand zijn voorzien van een flatscreen-tv. Veel van de kamers bieden uitzicht op de rustige binnenplaats of de hoofdstraat van Oslo, Karl Johans Gate. Het Grand Hotel heeft een bar op het dak en een spa met een sauna, een zwembad en een stoomruimte. Het metrostation Stortinget bevindt zich net om de hoek en het centraal station van Oslo is te voet in nog geen 10 minuten te bereiken.


Belangrijke informatie

Gasten tot 20 jaar dienen te worden begeleid door een ouder of voogd. Tijdens de vakantieperiodes kunnen de openingstijden van de spa en het zwembad variëren. Houd er rekening mee dat er maximaal 4 kinderen tegelijk gebruik kunnen maken van het binnenzwembad. Op zaterdag is het zwembad alleen tussen 08:00 uur en 10:00 uur toegankelijk voor kinderen.

 
 
facebook g+ twitter