Europa > Zwitserland > Ticino > Locarno > Vogorno > Hotel Pizzo Vogorno

Informatie over bezwaar Hotel Pizzo Vogorno

Welkom op Hotel Pizzo Vogorno op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Hotel Pizzo Vogorno, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Hotel Pizzo Vogorno, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Hotel Pizzo Vogorno, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Hotel Pizzo Vogorno

Hotel Pizzo Vogorno: Accommodatie in hotels Vogorno - HotelsHotel Pizzo Vogorno: Accommodatie in hotels Vogorno - HotelsHotel Pizzo Vogorno: Accommodatie in hotels Vogorno - HotelsHotel Pizzo Vogorno: Accommodatie in hotels Vogorno - HotelsHotel Pizzo Vogorno: Accommodatie in hotels Vogorno - HotelsHotel Pizzo Vogorno: Accommodatie in hotels Vogorno - HotelsHotel Pizzo Vogorno: Accommodatie in hotels Vogorno - HotelsHotel Pizzo Vogorno: Accommodatie in hotels Vogorno - HotelsHotel Pizzo Vogorno: Accommodatie in hotels Vogorno - HotelsHotel Pizzo Vogorno: Accommodatie in hotels Vogorno - HotelsHotel Pizzo Vogorno: Accommodatie in hotels Vogorno - HotelsHotel Pizzo Vogorno: Accommodatie in hotels Vogorno - HotelsHotel Pizzo Vogorno: Accommodatie in hotels Vogorno - HotelsHotel Pizzo Vogorno: Accommodatie in hotels Vogorno - HotelsHotel Pizzo Vogorno: Accommodatie in hotels Vogorno - HotelsHotel Pizzo Vogorno: Accommodatie in hotels Vogorno - HotelsHotel Pizzo Vogorno: Accommodatie in hotels Vogorno - Hotels
Naam:  Hotel Pizzo Vogorno
Straat:  Valle Verzasca
Stad:  6632 Vogorno
Wijk:  Locarno
Regio:  Ticino
Staat:  Zwitserland
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
69 €
67 Fr.
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: endeplfresptitsvrunorotrnlarzh

Korte Beschrijving

Hotel Pizzo Vogorno ligt in het dorp Vogorno en is omringd met bergen en weelderige groen. Het is een ideaal vertrekpunt voor excursies, wandelingen en bergtochten in de Valle Verzasca. De kamers laten veel zonlicht binnen en hebben allemaal een eigen badkamer. Sommige kamers zijn tevens voorzien van een televisie en een koelkast. Het restaurant biedt een gezond menu vol met geheime traditionele recepten die van generatie op generatie zijn doorgegeven. Er worden ook internationale gerechten en specialiteiten van de grill geserveerd. Het grote terras in de schaduw van grote bomen en met het rustgevende geluid van de fontein op de achtergrond biedt een karakteristieke sfeer in de warmere maanden. Het Pizzo Vogorno ligt op slechts 20 minuten rijden van de steden Locarno, Ascona en Bellinzona. Dankzij de bushalte die pal voor het hotel ligt is de gehele regio gemakkelijk bereikbaar.

 
 
facebook g+ twitter