Europa > Montenegro > Budva > Hotel Slovenska Plaža

Informatie over bezwaar Hotel Slovenska Plaža

Welkom op Hotel Slovenska Plaža op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Hotel Slovenska Plaža, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Hotel Slovenska Plaža, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Hotel Slovenska Plaža, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Hotel Slovenska Plaža

Hotel Slovenska Plaža: Accommodatie in hotels Budva - HotelsHotel Slovenska Plaža: Accommodatie in hotels Budva - HotelsHotel Slovenska Plaža: Accommodatie in hotels Budva - HotelsHotel Slovenska Plaža: Accommodatie in hotels Budva - HotelsHotel Slovenska Plaža: Accommodatie in hotels Budva - HotelsHotel Slovenska Plaža: Accommodatie in hotels Budva - HotelsHotel Slovenska Plaža: Accommodatie in hotels Budva - HotelsHotel Slovenska Plaža: Accommodatie in hotels Budva - HotelsHotel Slovenska Plaža: Accommodatie in hotels Budva - HotelsHotel Slovenska Plaža: Accommodatie in hotels Budva - HotelsHotel Slovenska Plaža: Accommodatie in hotels Budva - HotelsHotel Slovenska Plaža: Accommodatie in hotels Budva - HotelsHotel Slovenska Plaža: Accommodatie in hotels Budva - HotelsHotel Slovenska Plaža: Accommodatie in hotels Budva - HotelsHotel Slovenska Plaža: Accommodatie in hotels Budva - HotelsHotel Slovenska Plaža: Accommodatie in hotels Budva - HotelsHotel Slovenska Plaža: Accommodatie in hotels Budva - Hotels
Naam:  Hotel Slovenska Plaža
Straat:  Trg Slobode 1
Stad:  85310 Budva
Staat:  Montenegro
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Hotel Slovenska Plaza heeft buitenzwembaden en tennisbanen en is een mediterraan ingericht toeristisch dorp aan de Adriatische kust in Budva. Het is 50 meter wandelen door het park naar het strand. Er is gratis WiFi beschikbaar in de gemeenschappelijke ruimten. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, een kabel-tv, een koelkast, een bureau en een eigen badkamer met een haardroger. Bovendien hebben de suites een gescheiden woonkamer en sommige beschikken over een balkon. Voor WiFi op de kamers geldt een toeslag. In Hotel Slovenska Plaza zijn diverse restaurants en bars gevestigd, waaronder de Aperitief Bar, waar elke ochtend koffie met gebak geserveerd wordt. In Pjaca Restaurant kunt u vis en zeevruchten bestellen. In de zomer vinden er in het resort tal van festivals en evenementen plaats. Het Slovenska Plaza biedt aerobiclessen, een buikdansschool, een grote speeltuin voor de kinderen, salsa- en zumbalessen, yoga en pilates. Hotel Slovenska Plaza ligt op 10 minuten lopen van het oude centrum van Budva en op 20 minuten rijden van het Mogren-strand.

 
 
facebook g+ twitter