Europa > Duitsland > Berlijn > Berlijn > Berlijn > Steigenberger Hotel Berlin

Informatie over bezwaar Steigenberger Hotel Berlin

Welkom op Steigenberger Hotel Berlin op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Steigenberger Hotel Berlin, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Steigenberger Hotel Berlin, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Steigenberger Hotel Berlin, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Steigenberger Hotel Berlin

Steigenberger Hotel Berlin: Accommodatie in hotels Berlijn - HotelsSteigenberger Hotel Berlin: Accommodatie in hotels Berlijn - HotelsSteigenberger Hotel Berlin: Accommodatie in hotels Berlijn - HotelsSteigenberger Hotel Berlin: Accommodatie in hotels Berlijn - HotelsSteigenberger Hotel Berlin: Accommodatie in hotels Berlijn - HotelsSteigenberger Hotel Berlin: Accommodatie in hotels Berlijn - HotelsSteigenberger Hotel Berlin: Accommodatie in hotels Berlijn - HotelsSteigenberger Hotel Berlin: Accommodatie in hotels Berlijn - HotelsSteigenberger Hotel Berlin: Accommodatie in hotels Berlijn - HotelsSteigenberger Hotel Berlin: Accommodatie in hotels Berlijn - HotelsSteigenberger Hotel Berlin: Accommodatie in hotels Berlijn - HotelsSteigenberger Hotel Berlin: Accommodatie in hotels Berlijn - HotelsSteigenberger Hotel Berlin: Accommodatie in hotels Berlijn - HotelsSteigenberger Hotel Berlin: Accommodatie in hotels Berlijn - HotelsSteigenberger Hotel Berlin: Accommodatie in hotels Berlijn - HotelsSteigenberger Hotel Berlin: Accommodatie in hotels Berlijn - HotelsSteigenberger Hotel Berlin: Accommodatie in hotels Berlijn - Hotels
Naam:  Steigenberger Hotel Berlin
Straat:  Los-Angeles-Platz 1
Stad:  10789 Berlin
Wijk:  Berlijn
Regio:  Berlijn
Staat:  Duitsland
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
115 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Het Steigenberger Hotel Berlin ligt op 1 minuut lopen van de Berlijnse winkelstraat Kurfürstendamm. Het biedt een spa met een zwembad, 2 à-la-carterestaurants en gratis WiFi. Dit is een milieuvriendelijk hotel met kooldioxide-vrije energievoorzieningen. Het hotel is gerenoveerd in 2010 en beschikt over ruime kamers en suites met een flatscreen-tv, thee- en koffiefaciliteiten, airconditioning en een groot bureau. Voor het interieur van het hotel zijn onbehandelde materialen gebruikt. In het Berliner Stube Restaurant van het Steigenberger Hotel Berlin staan authentieke lokale specialiteiten op het menu. Voor lichte internationale gerechten kunt u terecht in het restaurant Destille. Bekroonde cocktails zijn te bestellen in de pianobar. De ruime spa van het hotel beschikt over een verwarmd binnenzwembad, een schoonheidssalon en een massageservice. Het is eveneens mogelijk om een fiets te huren. Alle gasten krijgen een gratis Berlin Travel Card, die toegang biedt tot het openbaar vervoer met betrekking tot de zones A tot en met C (het hele netwerk in Berlijn en Potsdam).


Belangrijke informatie

Alle gasten krijgen een gratis Berlin Travel Card, die toegang biedt tot het openbaar vervoer met betrekking tot de zones A tot en met C (het hele netwerk in Berlijn en Potsdam).

 
 
facebook g+ twitter