Azië > Koeweit > Kuwait > Ibis Sharq

Informatie over bezwaar Ibis Sharq

Welkom op Ibis Sharq op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Ibis Sharq, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Ibis Sharq, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Ibis Sharq, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Ibis Sharq

Ibis Sharq: Accommodatie in hotels Kuwait - HotelsIbis Sharq: Accommodatie in hotels Kuwait - HotelsIbis Sharq: Accommodatie in hotels Kuwait - HotelsIbis Sharq: Accommodatie in hotels Kuwait - HotelsIbis Sharq: Accommodatie in hotels Kuwait - HotelsIbis Sharq: Accommodatie in hotels Kuwait - HotelsIbis Sharq: Accommodatie in hotels Kuwait - HotelsIbis Sharq: Accommodatie in hotels Kuwait - HotelsIbis Sharq: Accommodatie in hotels Kuwait - HotelsIbis Sharq: Accommodatie in hotels Kuwait - HotelsIbis Sharq: Accommodatie in hotels Kuwait - HotelsIbis Sharq: Accommodatie in hotels Kuwait - HotelsIbis Sharq: Accommodatie in hotels Kuwait - HotelsIbis Sharq: Accommodatie in hotels Kuwait - HotelsIbis Sharq: Accommodatie in hotels Kuwait - HotelsIbis Sharq: Accommodatie in hotels Kuwait - HotelsIbis Sharq: Accommodatie in hotels Kuwait - Hotels
Naam:  Ibis Sharq
Straat:  Jaber Al Mubarak Street
Stad:  9999 Kuwait
Staat:  Koeweit
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
27 دينار
74 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendefresptithusvrubgdarotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Het Ibis Sharq bevindt zich in de stad Koeweit, achter het winkelcentrum Al Hamra en op slechts 15 minuten rijden van de internationale luchthaven van Koeweit. Het hotel beschikt over ruime kamers met gratis WiFi en een flatscreen-tv. De kamers van het Ibis zijn voorzien van airconditioning en moderne meubels. Ze zijn uitgerust met een bureau en satelliet-tv. De eigen badkamers zijn voorzien van luxe toiletartikelen. Het restaurant van het hotel is 24 uur per dag geopend en serveert internationale gerechten. Het Ibis biedt ook bagageopslag en een wasservice. Het Ibis Sharq bevindt zich op minder dan 2 km van winkelcentrum Souk Sharq en de Platinum waterkant. Het busstation van de KPTC bevindt zich op 200 meter afstand.


Belangrijke informatie

Voor sommige nationaliteiten geldt dat er bij aankomst op de luchthaven een inreisvisum in het paspoort gestempeld kan worden. Controleert u voor vertrek de visumeisen die voor uw nationaliteit van toepassing zijn. Op basis van lokale wetgeving is het mogelijk dat ongehuwde Koeweitse staatsburgers niet kunnen inchecken in het hotel.

 
 
facebook g+ twitter