Azië > Libanon > Jounieh > Reston Hotel

Informatie over bezwaar Reston Hotel

Welkom op Reston Hotel op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Reston Hotel, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Reston Hotel, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Reston Hotel, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Reston Hotel

Reston Hotel: Accommodatie in hotels Jounieh - HotelsReston Hotel: Accommodatie in hotels Jounieh - HotelsReston Hotel: Accommodatie in hotels Jounieh - HotelsReston Hotel: Accommodatie in hotels Jounieh - HotelsReston Hotel: Accommodatie in hotels Jounieh - HotelsReston Hotel: Accommodatie in hotels Jounieh - HotelsReston Hotel: Accommodatie in hotels Jounieh - HotelsReston Hotel: Accommodatie in hotels Jounieh - HotelsReston Hotel: Accommodatie in hotels Jounieh - HotelsReston Hotel: Accommodatie in hotels Jounieh - HotelsReston Hotel: Accommodatie in hotels Jounieh - HotelsReston Hotel: Accommodatie in hotels Jounieh - HotelsReston Hotel: Accommodatie in hotels Jounieh - HotelsReston Hotel: Accommodatie in hotels Jounieh - HotelsReston Hotel: Accommodatie in hotels Jounieh - HotelsReston Hotel: Accommodatie in hotels Jounieh - HotelsReston Hotel: Accommodatie in hotels Jounieh - Hotels
Naam:  Reston Hotel
Straat:  Maameltein Sea Road, before Teleferique, Jounieh
Stad:  1200 Jounieh
Staat:  Libanon
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
83 €
$89
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeplfresptithusvrudanofirotrnlelarzh

Korte Beschrijving

Dit hotel ligt aan het strand en op 22 km van Beiroet. Het kijkt uit over de baai van Jounieh en biedt ruime kamers en een eigen restaurant. Casino du Liban is de enige plek in Libanon waar u kunt gokken en in 5 minuten rijden te bereiken. De kamers van het Reston zijn voorzien van airconditioning, een satelliettelevisie, een minibar en een bureau. Elke eenvoudige kamer is ingericht in moderne stijl en heeft een tegelvloer en een eigen badkamer. Een ontbijtbuffet wordt in het restaurant van Hotel Reston geserveerd, dat via de grote marmeren gangen te bereiken is. Een verscheidenheid aan visrestaurants en cafés vindt u op 10 minuten lopen van het Reston. Het personeel bij de 24-uursreceptie kan een huurauto of een pendeldienst van/naar de internationale luchthaven Rafic Hariri voor u regelen, die op 20 km afstand ligt. Het is 15 minuten rijden naar het standbeeld van Onze-Lieve-Vrouw van Libanon in Harissa.


Belangrijke informatie

Voor sommige nationaliteiten geldt dat er bij aankomst op de luchthaven een inreisvisum in het paspoort gestempeld kan worden. Controleert u voor vertrek de visumvereisten voor uw nationaliteit. Het hotel kan een visum voor u regelen nadat u de reservering heeft voltooid. Als u gebruik wilt maken van deze service, dient u rechtstreeks contact op te nemen met het hotel. U vindt de contactgegevens in de bevestigingsmail.

 
 
facebook g+ twitter