Azië > Macao > Macau > Grand Lapa Macau

Informatie over bezwaar Grand Lapa Macau

Welkom op Grand Lapa Macau op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Grand Lapa Macau, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Grand Lapa Macau, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Grand Lapa Macau, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Grand Lapa Macau

Grand Lapa Macau: Accommodatie in hotels Macau - HotelsGrand Lapa Macau: Accommodatie in hotels Macau - HotelsGrand Lapa Macau: Accommodatie in hotels Macau - HotelsGrand Lapa Macau: Accommodatie in hotels Macau - HotelsGrand Lapa Macau: Accommodatie in hotels Macau - HotelsGrand Lapa Macau: Accommodatie in hotels Macau - HotelsGrand Lapa Macau: Accommodatie in hotels Macau - HotelsGrand Lapa Macau: Accommodatie in hotels Macau - HotelsGrand Lapa Macau: Accommodatie in hotels Macau - HotelsGrand Lapa Macau: Accommodatie in hotels Macau - HotelsGrand Lapa Macau: Accommodatie in hotels Macau - HotelsGrand Lapa Macau: Accommodatie in hotels Macau - HotelsGrand Lapa Macau: Accommodatie in hotels Macau - HotelsGrand Lapa Macau: Accommodatie in hotels Macau - HotelsGrand Lapa Macau: Accommodatie in hotels Macau - HotelsGrand Lapa Macau: Accommodatie in hotels Macau - HotelsGrand Lapa Macau: Accommodatie in hotels Macau - Hotels
Naam:  Grand Lapa Macau
Straat:  956-1110 Avenida Da Amizade
Stad:  Macau
Staat:  Macao
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
78 €
$665
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Het stijlvolle Grand Lapa biedt een prachtig uitzicht over de stad en het Grand Prix-circuit van Macau. Het beschikt over een verwarmd buitenzwembad, een spa en gratis parkeergelegenheid. Dit luxe 5-sterrenhotel ligt op 10 minuten rijden van de internationale luchthaven van Macau. De ruime, moderne kamers zijn voorzien van airconditioning en een fax. Elke kamer is uitgerust met een minibar, een satelliet-tv en een eigen badkamer met een ligbad en toiletartikelen. Het Grand Lapa Macau bevindt zich op 15 minuten rijden van de Chinese grens. Te voet bent u in 5 minuten bij het Sands Casino en Fisherman's Wharf. In de spa van het hotel kunt u een ontspannende massage boeken. Andere recreatieve voorzieningen zijn onder meer een tennisbaan en een fitnesscentrum. Het hotel biedt tevens een kinderclub vol spannende binnen- en buitenactiviteiten. Het hotel heeft 5 eetgelegenheden, waar Chinese, Portugese, Thaise en lokale gerechten worden geserveerd. Zoete deegwaren zijn verkrijgbaar bij The Cake Shop. In de Vasco Bar kunt u terecht voor een cocktail.


Belangrijke informatie

Voor extra bedden wordt een toeslag in rekening gebracht (zie de voorwaarden). Het kindercentrum is alleen geschikt voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Het wordt geleid door professioneel opgeleide medewerkers. Het centrum biedt een speelterrein, computers, videospellen en speciale programma's tijdens weekenden en feestdagen. Hotelgasten hebben 2 uur per dag gratis toegang tot dit centrum. Alle gasten van de accommodatie krijgen 20% korting op drankjes en etenswaren als de kosten hiervan op de rekening van de kamer worden gezet. De korting geldt voor maximaal 4 gasten die komen eten. De korting is niet van toepassing tussen 16 en 20 november 2017. U wordt vriendelijk verzocht ter verificatie uw sleutel te laten zien bij het ondertekenen van de rekening. De maximale capaciteit van een kamer is 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen tot en met 16 jaar die in een reeds aanwezig bed slapen. Bij de tarieven inclusief ontbijt kunnen kinderen (maximaal 16 jaar oud) gratis ontbijten als ze worden vergezeld door volwassenen die eveneens ontbijten (maximaal 2 kinderen). ---- Er vinden tot en met 31 december 2017 renovatiewerkzaamheden plaats in het hotel. Alle kamers, de lobby, de restaurants en de buitenkant van het hotel worden in verschillende fases gerenoveerd. In de 1e fase van het renovatieproject vinden er werkzaamheden plaats op 4 verdiepingen met hotelkamers. De renovatiewerkzaamheden in de openbare ruimtes beginnen op 6 februari en zullen rond juni 2017 zijn afgerond. Ook restaurant Café Bela Vista en het Chinese restaurant Kam Lai Heen zullen worden opgeknapt. In de Vasco Bar & Lounge op de 2e verdieping zal de bar worden uitgebreid tot in het atrium. In deze periode zullen de hoteldiensten gewoon beschikbaar zijn, zoals het verwarmde zwembad, de spa, de fitnessruimte en de kinderclub. Op doordeweekse dagen kunt u tussen circa 09:30 en circa 18:30 uur enige geluidsoverlast ervaren en op zaterdag kan hiervan tussen 12:30 en 18:00 uur sprake zijn. Op zondag zal er geen geluidsoverlast worden veroorzaakt. Er vinden bij deze accommodatie onderhoudswerkzaamheden plaats van ma 12 sep 2016 tot en met zo 31 dec 2017. Gedurende deze periode kunnen gasten mogelijk (geluids)overlast ondervinden, en sommige faciliteiten en diensten zijn misschien niet beschikbaar.

 
 
facebook g+ twitter