Noord-Amerika > Puerto Rico > Guanica > Copamarina Beach Resort

Informatie over bezwaar Copamarina Beach Resort

Welkom op Copamarina Beach Resort op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Copamarina Beach Resort, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Copamarina Beach Resort, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Copamarina Beach Resort, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Copamarina Beach Resort

Copamarina Beach Resort: Accommodatie in hotels Guanica - HotelsCopamarina Beach Resort: Accommodatie in hotels Guanica - HotelsCopamarina Beach Resort: Accommodatie in hotels Guanica - HotelsCopamarina Beach Resort: Accommodatie in hotels Guanica - HotelsCopamarina Beach Resort: Accommodatie in hotels Guanica - HotelsCopamarina Beach Resort: Accommodatie in hotels Guanica - HotelsCopamarina Beach Resort: Accommodatie in hotels Guanica - HotelsCopamarina Beach Resort: Accommodatie in hotels Guanica - HotelsCopamarina Beach Resort: Accommodatie in hotels Guanica - HotelsCopamarina Beach Resort: Accommodatie in hotels Guanica - HotelsCopamarina Beach Resort: Accommodatie in hotels Guanica - HotelsCopamarina Beach Resort: Accommodatie in hotels Guanica - HotelsCopamarina Beach Resort: Accommodatie in hotels Guanica - HotelsCopamarina Beach Resort: Accommodatie in hotels Guanica - HotelsCopamarina Beach Resort: Accommodatie in hotels Guanica - HotelsCopamarina Beach Resort: Accommodatie in hotels Guanica - HotelsCopamarina Beach Resort: Accommodatie in hotels Guanica - Hotels
Naam:  Copamarina Beach Resort
Straat:  Road 333 km 6.5
Stad:  00653 Guanica
Staat:  Puerto Rico
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
130 €
$140
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Dit hotel ligt in een tropisch resort van 8 hectare, op een 800 meter lang Caraïbisch strand. Het beschikt over 2 buitenzwembaden, een eigen spa, en biedt kamers met uitzicht op de oceaan. De kamers van het Copamarina Beach Resort hebben een zithoek en een bureau. Alle kamers zijn voorzien van gratis kabel-tv en een koelkast, en sommige hebben ook een balkon met uitzicht op de oceaan. Verder beschikt het hotel over 2 zwembaden en hot tubs, evenals een tennisbaan en een fitnesscentrum. U kunt hier kanoën, duiken, snorkelen en andere watersporten beoefenen. Massages en andere lichaamsbehandelingen zijn beschikbaar bij de eigen spa. Alexandra, het restaurant van het Copamarina Beach Resort, biedt een compleet menu met verse vis en specialiteiten uit Puerto Rico. Het openluchtcafé Las Palmas serveert authentiek Caraïbische en Puerto Ricaanse gerechten. Drankjes zijn verkrijgbaar bij de Café Bar. Het hotel is gemakkelijk bereikbaar vanaf de panoramische Interstate PR 2 en ligt op 3,5 km van het Guanica Dry Forest Reserve.


Belangrijke informatie

Er is per gast een toeslag van toepassing voor oudejaarsavond, op 31 december. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het hotel. Kamerprijzen inclusief ontbijt zijn exclusief belasting voor het ontbijt noch fooi. Gasten zijn verplicht om een ​​geldig identiteitsbewijs met foto en een creditcard te tonen bij het inchecken. Houd er rekening mee dat alle Speciale Verzoeken afhankelijk zijn van beschikbaarheid en mogelijk extra kosten met zich meebrengen.

 
 
facebook g+ twitter