Informatie over bezwaar Hotel Cortez

Welkom op Hotel Cortez op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Hotel Cortez, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Hotel Cortez, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Hotel Cortez, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Hotel Cortez

Hotel Cortez: Accommodatie in hotels Santa Cruz de la Sierra - HotelsHotel Cortez: Accommodatie in hotels Santa Cruz de la Sierra - HotelsHotel Cortez: Accommodatie in hotels Santa Cruz de la Sierra - HotelsHotel Cortez: Accommodatie in hotels Santa Cruz de la Sierra - HotelsHotel Cortez: Accommodatie in hotels Santa Cruz de la Sierra - HotelsHotel Cortez: Accommodatie in hotels Santa Cruz de la Sierra - HotelsHotel Cortez: Accommodatie in hotels Santa Cruz de la Sierra - HotelsHotel Cortez: Accommodatie in hotels Santa Cruz de la Sierra - HotelsHotel Cortez: Accommodatie in hotels Santa Cruz de la Sierra - HotelsHotel Cortez: Accommodatie in hotels Santa Cruz de la Sierra - HotelsHotel Cortez: Accommodatie in hotels Santa Cruz de la Sierra - HotelsHotel Cortez: Accommodatie in hotels Santa Cruz de la Sierra - HotelsHotel Cortez: Accommodatie in hotels Santa Cruz de la Sierra - HotelsHotel Cortez: Accommodatie in hotels Santa Cruz de la Sierra - HotelsHotel Cortez: Accommodatie in hotels Santa Cruz de la Sierra - HotelsHotel Cortez: Accommodatie in hotels Santa Cruz de la Sierra - HotelsHotel Cortez: Accommodatie in hotels Santa Cruz de la Sierra - Hotels
Naam:  Hotel Cortez
Straat:  Av. Cristobal de Mendoza 280
Stad:  9999 Santa Cruz de la Sierra
Staat:  Bolivia
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
80 €
$87
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: endefresptitsvrutrnlarzhja

Korte Beschrijving

Hotel Cortez ligt in Santa Cruz de la Sierra en biedt een buitenzwembad, een fitnessruimte, wellnessfaciliteiten en chique kamers. Er is gratis WiFi beschikbaar. De Monseñor Rivero Boulevard ligt op 100 meter afstand. U kunt hier elke dag genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet met tropische vruchten. U vindt 3 restaurants op het terrein. Er is ook roomservice beschikbaar. De kamers zijn uitgerust met airconditioning, een flatscreen-tv en een minibar. Ook hebben ze een kluisje en een eigen badkamer met een douche. De excursiebalie kan u tips geven over hoe u de verschillende bezienswaardigheden in de omgeving kunt bereizen. Het 24 de Septiembre-plein ligt op 10 blokken afstand. De luchthaven Viru Viru ligt op 13 km afstand. Hotel Cortez biedt een gratis privéparkeerplaats op het terrein.

 
 
facebook g+ twitter